Abone Ol

Erman Toroğlu evde çıplak gezerken kime yakalandı?

Boğaz manzaralı evinin kapılarını açan Erman Toroğlu, kendinden 35 yaş küçük eşi Ezgi Yavuz ile aşk yuvasını gösterdi.

Erman Toroğlu evde çıplak gezerken kime yakalandı?

Boğaz manzaralı evinin kapılarını açan Erman Toroğlu, kendinden 35 yaş küçük eşi Ezgi Yavuz ile aşk yuvasını gösterdi. Kariyerine futbol yorumcusu olarak devam eden eski hakem Erman Toroğlu, ünlülerin evini gezen ünlü sunucu Evrim Akın’ı, İstanbul'daki Boğaz manzaralı evinde eşi Ezgi Yavuz ile birlikte ağırladı. Evlilikleri gündem olan Erman Toroğlu, eşi ile birlikte kamera karşısına geçti.

İSTANBUL'DAKİ EVİNİN YATAK ODASI DA AYNA KAPLI

Daha önce Bodrum'daki evlerinin yatak odasındaki tavan aynası sosyal medyanın diline düşmüştü. Toroğlu'nun İstanbul'daki evinin yatak odası da aynalarla doluydu. Evrim Akın eve girer girmez şaşkınlığını gizleyemedi ve "Hocam bu nasıl manzara böyle?" dedi. Toroğlu ise "Biliyorsun benim ayna, taş, tahta, cam. Yatak odasına yine gireceksin fazla çomaklama he" dedi.

Erman Toroğlu, kolundaki özel bilekliği gösterirken de "Daha başka şeyler göstereceğim sana yatak odasında." diyerek gündem olmasına gönderme yapmadan duramadı.

"EVDE ÇIPLAK GEZİYORUM"

Erman Toroğlu, salondaki camların bazılarının içine film yaptığını söyleyerek "Ben evin içinde çıplak geziyorum arkadaşlarla muhabbet oluyor filan bir gün otelin müdürü telefon açtı; "Hocam sizin camlar filmli değil miydi?" 'Evet hocam' dedim. 'Ne filmi karşımda çırılçıplak geziyorsun' deyince hemen şu koltuğa oturdum. Filmciyi çağırdım meğer filmleri ters yaptırdım demez mi... Şaka gibi..." dedi.

"AMA TAVANDA YOK"

Akın, daha sonra yatak odasını da gezdi ve boydan boya aynalarla dolu odaya girince "Ama tavanda yok." dedi. Bunun üzerine Ezgi Yavuz ise "Olmuyor, tehlikeliymiş. Aynayı çok seviyor süslü bir adam." dedi.