Abone Ol

Erkek avcısı vampir kadınları nasıl tanırsınız?

MEDYAFARESİ yazarı Nilgün Çolak, magazin aleminin vampir kadınlarını yazdı.

Erkek avcısı vampir kadınları nasıl tanırsınız?

Ortada güzel kadınım diye dolaşan, milyonlarca adamla yakın ilişkide olup, kendini ortada iş yapıyormuş gibi gösteren bir sürü kadın var ama herkes kimin ne olduğunu çok iyi biliyor. Emin olun... Yaptığı ahlaksızlığa, girdiği çarpık, yasak ilişkilere iş diyenlere sesleniyorum: Erkek milleti de sizin sandığınız kadar aptal değil. Kiminle, nerede, ne yapması gerektiğini çok iyi bilir. Onun için siz de sakın kendinizi kaptırıp yatakta iş yaptığınızı zannetmeyin. Çünkü o bir iş değil, başka bir şey oluyor ki bunu zaten siz ayırt edemeseniz bile erkekler çok iyi ayırt edebiliyor.

Sonra da erkeklere çapkın deniyor. Erkek ne yapsın, kadınlar öyle ucuz ve öyle basit olmuş ki, bazen kadın olmanın zarifliğinin ve asaletinin erkek gözünde yok olacağını düşünüyorum ama dediğim gibi Allah’tan kimin ne olduğunu çok net biliyorlar.

Hatta bu vampirler o kadar azmış ve gözü dönmüş ki eve kadar kirli iç çamaşırını gönderecek kadar ahlaksız, evdeki kocasını kandırıp başkalarının koynuna girecek kadar basit hatta bir de ben o adamla yattım diyecek kadar şerefsiz olabiliyorlar. Ama sayın vampir bayanlar kadınlık bu değildir. Hatırlatmak isterim.

Üstelik o “yattım” dediğiniz adam eninde sonunda yine karısının yanına gidiyor. Siz sadece kullanıldığınızla kalıyorsunuz. Üstelik hala çapkınlığın “erkeğin elinin kiri” olarak değerlendirildiği bir ülkede yaşıyoruz. Bir de bunu evliyken yapan kadınlar var. Ben bu kadınlardan bazılarının kim olduklarını, isimlerini, kocalarının kim olduğunu da biliyorum. Adlarını buradan bir açıklasam Türkiye’yi terk etmek zorunda kalırlar… Ahlaksızlığı yaşam tarzı haline getirmiş olan vampir kadınlar kendilerine çeki düzen verseler iyi olur. Bugün ben yazmasam, yarın öbür gün bir başkası onları veya onlar gibileri deşifre ediverecektir. Üstelik benim kadar nazik de olmaz kimse hani… Ona göre ayaklarını denk alıp, başkalarının ahını almaya kalkmasınlar!

NİLGÜN ÇOLAK’IN YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ