Abone Ol

Erkan Özerman'ın Çalışanından Kan Donduran Açıklamalar

Erkan Özerman'la uzun yıllar çalışan ve ismini vermek istemeyen bir oyuncu menajeri, ses sanatçısı ve yazar Onur Akay'a Kıvanç Tatlıtuğ ve Tolgahan Sayışman ile ilgili bomba ifşalarda bulundu.

Erkan Özerman'ın Çalışanından Kan Donduran Açıklamalar

Erkan Özerman'la uzun yıllar çalıştığını iddia eden ve ismini vermek istemeyen bir oyuncu menajerinden şoke eden iddialar geldi.

Best Model benim erkek haremimdir

Röportajda, Erkan Özerman'la uzun yıllar çalıştığını ifade eden ismini vermek istemeyen oyuncu menajeri, "Erkan Bey, 'Best Model benim erkek haremimdir' diyen ve bu yarışmayı kendisi için düzenlediğini söyleyen birisidir. Best Model'da jüriden çıkan sonucun bir önemi yoktur. Her zaman Erkan Özerman'ın istediği yarışmacılar derece alır. Jön olanlardan biri ile birlikte olduğuna şahit olan, bir modacı arkadaşımız var" ifadelerini kullandı.

"Kıvanç Tatlıtuğ'a çıplak fotoğraflarla şantaj yaptı

Onur Akay'ın "Bu jön sarışın mı esmer mi?" sorusuna ise "Esmer" yanıtını veren menajer, "Çok şeye şahit olduk ve olanlar var. Yine bir başka modacı arkadaşımız Ramaza Roma Paris'te şu olaya şahit olmuştu. Erkan Özerman bir marjinal kulüpte Kıvanç Tatlıtuğ'a makyaj yaptırarak foto çekimleri yaptırmış. Kıvanç bu resimleri moda çekimleri sanıyormuş Oysa Erkan Özerman kasasına şantaj için çekim yaptırmış ve yıllar sonra o fotoğraflarla şantaj da
yaptı.

Mesela hatırlarsınız bir pasta krizi de yaşanmıştı. Erkan Özerman güya verdiği bir partide Kıvanç Tatlıtuğ'un çıplak fotoğrafı ile gelen pastaya sinirlenmiş ve geri göndermişti. Aslında o pastayı bile kendi yaptırmıştı" iddialarında bulundu.

Esmer jönün kim olduğu ise sosyal medyada merak konusu oldu.

İşte röportajın tamamı:

Onur Akay: Erkan Özerman'la kaç yıl çalıştınız?

Menajer: Uzun yıllardır...

Onur Akay: Son Best Model yarışmasında da görev aldınız mı?

Menajer: Bu soruya cevap vermeyeyim.

Onur Akay: Peki bu açıklamaları neden yapmak istediniz?

Menajer: Vicdanım rahat etmedi. Bundan sonra katılan gençlerin bu tuzaklara düşmemesi için.

Onur Akay: Erkan Özerman'la ilgili yıllardır duyduğumuz ve son günlerde ayyuka çıkan iddialar doğru mu?

Menajer: Bu anlatılanlar, Erkan Özerman'ın yarışmaya katılmak isteyen genç erkeklere yaptığı iğrençliklerin sadece yüzde biri. Erkan Bey, "Best Model benim erkek haremimdir." diyen ve bu yarışmayı kendisi için düzenlediğini söyleyen birisidir. Kendisinden sonra gelen organizasyon sorumlusuna da "Harem Ağası" der.

Onur Akay: Best Model'da dereceye girenlerin önceden belli olduğu da iddia ediliyor.

Menajer: Best Model'da jüriden çıkan sonucun bir önemi yoktur. Her zaman Erkan Özerman'ın istediği yarışmacılar derece alır.

Onur Akay: Yarışmacıların taciz iddialarına ne diyeceksiniz?

Menajer: Sadece yarışmacılar değil, Erkan Özerman'ın ajansına giden çok sayıda genç erkek istismara uğramıştır. Geçen sene 17 yaşında bir genç erkek Ö.E., Erkan Özerman'ın ofisinde istismara uğradığını annesine anlatınca şikayetçi olmuşlardı. Erkan Bey, her zaman olduğu gibi bir senaryo uydurdu. Yalancı şahitlerle o gün orada olmadığını, kendisini bir arkadaşının eşinin cenazesindeymiş gibi gösterdi. Erkan Bey, Best Model yarışması yapılana kadar 1 yıl boyunca, çok sayıda genç erkeği seni yarışmaya hazırlayacağım diyerek kötü emellerine alet eder.

Onur Akay: Masaj olayı nedir?

Menajer: Erkan Bey yarışmacıları eşcinsel hamamlarındaki masörler gibi görür.

Onur Akay: Masaj yapan oluyor mu?

Menajer: Ünlü olmak için yapıyorlar... Yakışıklı erkekleri çıplak görme ve cinsel organlarına elleme takıntısı olan biri.

Onur Akay: Best Model çok sayıda ünlü isim çıkardı. Şimdi bunların hepsi Erkan Özerman'a masaj mı yaptı?

Menajer: Jön olanlardan biri ile birlikte olduğuna şahit olan, bir modacı arkadaşımız var.

Onur Akay: Bu jön sarışın mı esmer mi?

Menajer: Esmer... Ancak Erkan Özerman'a bakarsan ortamlarda hepsi ile birlikte olduğunu anlatır. Özellikle yakışıklı birini bulursa, "Bu yollardan geçmen lazım." diyerek, Best Model'dan ünlü olmuş erkeklerin sevgilisi olduğunu, evinde bile yaşadıklarını anlatır. Eğer yakaladığı çocuk biraz olumlu davranırsa hemen ölçülerini almak ister, "Soyun bakalım uygun musun?" der.

Onur Akay: Evinde yaşayanlar oldu mu?

Menajer: Kıvanç Tatlıtuğ ve Tolgahan Sayışman Paris'te Erkan Özerman'ın evinde kaldı. Ancak o yıllarda Erkan Bey daha çok onların menajerliğinden para götürmenin yollarını arıyordu. Çok şeye şahit olduk ve olanlar var. Yine bir başka modacı arkadaşımız Ramaza Roma Paris'te şu olaya şahit olmuştu. Erkan Özerman bir marjinal kulüpte Kıvanç Tatlıtuğ'a makyaj yaptırarak foto çekimleri yaptırmış. Kıvanç bu resimleri moda çekimleri sanıyormuş. Oysa Erkan Özerman kasasına şantaj için çekim yaptırmış ve yıllar sonra o fotoğraflarla şantaj da yaptı. Mesela hatırlarsınız bir pasta krizi de yaşanmıştı. Erkan Özerman güya verdiği bir partide Kıvanç Tatlıtuğ'un çıplak fotoğrafı ile gelen pastaya sinirlenmiş ve geri göndermişti. Aslında o pastayı bile kendi yaptırmıştı.

Erkan Özerman'ın Çalışanından Kan Donduran Açıklamalar - Resim: 1

Onur Akay: Başka anlatmak istediğiniz bir konu var mı?

Menajer: Erkan Özerman'ın hakkında davalar açılmaya başladı. Burada konuşamayacağımız çok şey ifadelerde yer alacaktır zaten.