Abone Ol

Erkan Özerman, Kıvanç'ın cinsel anılarını da anlatır mı?

Erkan Özerman katıldığı programda yine Kıvanç Tatlıtuğ'a sataştı. Turuncutime'dan çok ağır bir yorum geldi. İşte o yorum.

Erkan Özerman, Kıvanç'ın cinsel anılarını da anlatır mı?

Erkan Özerman son olarak katıldığı programda şu sözleri söylemişti:

Balçiçek Pamir'le Söz Sende programına katılan ünlü organizatör Erkan Özerman canlı yayında gözyaşlarına hakim olamadı. Özerman, anne ve babasının kendisinin hep büyükelçi olmasını istediklerini, bu yüzden de ona destek olmadıklarını anlattı ve babasının hastanede ölüm döşeğindeyken kendisi için söylediği cümleyi anlatırken birden duygulanarak ağlamaya başladı: "Babam hemşirelere dönüp 'O ünlü Erkan Özerman var ya, işte o benim oğlum' dedi. Onun ağzından bunu duymak var ya... Ufff! Ufff ki ufff!"

Özerman programda ayrıca, kendisi için "Beni yıllarca kölesi yaptı" diyen ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ için de şunları söyledi: "Kıvanç'ı aldım, Paris'te önemli bir yemeğe gittik. Yabancılar 'ç' harfini söyleyemedikleri için Kıvanç'ın adı tüm kataloglarda Kivan diye geçiyor, herkes onu öyle tanıyor yurtdışında. Yemekte orta yaşlı bir hanım kendisiyle çok ilgilendi. 'Kivan' aşağı 'Kivan' yukarı. Bizimki hiç oralı değil. Çıktıktan sonra biraz söylendim. Dönüp bana dedi ki 'Mecbur muyum canım ben önüme gelen her yaşlı kadını tanımaya?' Ben de kızdım ve şöyle dedim: 'Senin o 'yaşlı kadın' dediğin kim biliyor musun? Catherine Deneuve."

Erkan Özerman'dan Tatlıtuğ'a gelen ilginç yanıt karşısında Turuncutime da kayıtsız kalamayarak ağır bir yorumda bulundu. İşte o yorum:

"Erkan Özerman her çıktığı televizyon programında Kıvanç Tatlıtuğ ile iligli ilginç açıklamalar yapmaya devam ediyor.

Korkarız yakında Erkan Özerman, Kıvanç Tatlıtuğ'un birlikte çalıştıkları(!) zamanlardaki seks hikayelerini anlatmaya başlayacak ve aslında kıyamet o zaman kopacak.

Erkan Özerman'a buradan kimsenin salak olmadığını artık televizyon programlarında çıkıp da halkı salak yerine koymayı bırakmasını tavsiye ediyoruz.

Yoksa o anlatmasa da bazı gerçekler öyle bir ortaya dökülecek ki, her iki tarafta kaçacak delik arayacak... Bizden uyarması...

Artık hatır için susan gazeteciler devri kapandı ve bağımsız internet medyası var. Her gerçeği korkmadan yazar..."