Abone Ol

Erdoğan'ın Uçak Filosunu AKP'li Vekil Böyle Savundu: Abartılıyor

AKP'li Erdem, “Ne olacak yani? 3 tane 50 milyon dolarlık uçaktan bahsediyoruz. Bizim gücümüze giden bu” dedi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cumhurbaşkanlığına kayıtlı 8 uçağın olduğunu açıklamıştı.

Erdoğan'ın Uçak Filosunu AKP'li Vekil Böyle Savundu: Abartılıyor

AKP Konya Milletvekili Orhan Erdem, Konya'nın yerel televizyon kanı kanal42'de Sümen6 programında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

AKP Konya Milletvekili Orhan Erdem, derinleşen ekonomik krizde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı uçak filosunun israf olduğunu söyleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve diğer muhalafet partisi temsilcilerine yanıt verdi.

Uçaklara keyfe keder binilmediğini söyleyen AKP’li Erdem şunları söyledi:

* Türkiye, büyük bir devlet. Belli bir yönetimi var. Bugün külliyeyi eleştiriyor, onu eleştiriyor, bunu eleştiriyor. Bunları alıp da Tayyip Bey götürecek değil ki. Bu milletin varlığını, birliğini, şerefini gösteren şeyler. Yani CHP'nin bir zamanlar rahmetli Ecevit olmadık arabalara bindi, bilmem ne?

* Bunlarla ülke bir yere varmıyor. 5 tane uçak varmış, 6 tane şu varmış. Bu uçaklar keyfe keder binilmiyor işte. Dışişleri Bakanı, gittiği 16 tane ülkeyi dolanıyor, öbürü gidiyor ticaretine bilmem ne.