Abone Ol

Erdoğan'ın Taziye İlanı Türkiye Gazetesinde de Yayınlandı

Medyafaresi.com Detay Haber- Muhammed Emin Saraç’ın vefatı üzerinden Erdoğan'ın bazı gazetelere verdiği taziye ilanı tartışmalara yol açtı. İki gazeteye verilmediği belirtilen Taziye ilanının Türkiye gazetesinde de yayınlandığı ortaya çıktı.

Erdoğan'ın Taziye İlanı Türkiye Gazetesinde de Yayınlandı

Medya Ombudsman Faruk Bildirici, Hadis Alimi olarak bilinen Muhammed Emin Saraç’ın vefatı üzerinden gazetelere verilen ilanlarla ilgili dikkati çeken bir paylaşımda bulunmuştu. Bildirici taziye ilanının yalnızca Akşam, Yeni Şafak, Hürriyet, Sabah, Yeni Akit’e verildiğini belirtmişti. 

Ancak Taziye İlanı Türkiye Gazetesinde de Yayınlandı. O Ayrıntıyı Medyafaresi.com yakaladı. Muhtemelen sadece İstanbul baskısında yayınlanan taziye ilanı gazetenin Anadolu Baskısına yetişmediği için dikkat çekmedi.

İŞTE TÜRKİYE GAZETESİNDEKİ İLAN

Erdoğan'ın Taziye İlanı Türkiye Gazetesinde de Yayınlandı - Resim: 1

Bildirici, Twitter hesabında Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın taziye ilanı verdiği gazeteleri yayımlayarak, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘kıymetlisi’ gazeteler belli oldu” dedi.

"Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'kıymetlisi' gazeteler belli oldu!" diyen Bildirici, "Erdoğan, Muhammed Emin Saraç için Akşam, Yeni Şafak, Hürriyet, Sabah, Yeni Akit’e yarım sayfa başsağlığı ilanı verdi. İktidara uzak olanları geçtim, Erdoğan, Türkiye ve Milliyet’e bile ilan vermemiş. Enteresan bir tavır" ifadelerini kullandı.