Abone Ol

Erdoğan'ın omuz verdiği cenazenin kime ait olduğu ortaya çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün Çamlıca Camisi'nde Azize Acar isimli vatandaşın cenaze namazına katıldı. Annesini toprağa veren Nedim Acar, cenazeye katılımından dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür ederek, "Allah razı olsun. Bu herkese nasip olmaz" dedi

Erdoğan'ın omuz verdiği cenaze kime ait?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün cuma namazını  Büyük  Çamlıca  Camisi'nde kılmış, ardından camide düzenlenen Azize Acar isimli vatandaşın cenazesine katılmıştı.

TABUTA OMUZ VERDİ

Erdoğan daha sonra cenaze namazını kıldıktan sonra tabuta omuz vermişti. Annesini dün toprağa veren Nedim Acar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cenazeye katılımı hakkında İhlas Haber Ajansı'na açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın omuz verdiği cenazenin kime ait olduğu ortaya çıktı - Resim: 1

"ALLAH BİN KERE RAZI OLSUN"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cenazeye katılmasını değerlendiren Nedim Acar, "Cenazemiz vardı, annemin cenazesi. Hastaydı, yaşlıydı, mekanı cennet olsun İnşallah. Cumhurbaşkanımız da camide Cuma namazına gelmişti. Annemin cenaze namazı da orada kılınacaktı. Geldi katıldı, tabuta omuz verdi. Cenaze aracına kadar bizi yolcu etti. Allah razı olsun. Bu herkese nasip olmaz. Dua etti. Allah bin kere razı olsun Cumhurbaşkanımızdan" dedi.

Cenaze töreninden kareler;

Erdoğan'ın omuz verdiği cenazenin kime ait olduğu ortaya çıktı - Resim: 2

Erdoğan'ın omuz verdiği cenazenin kime ait olduğu ortaya çıktı - Resim: 3

iha