Abone Ol

Erdoğan'ın koruması çatışmada şehit oldu!

Diyarbakır'da yaşanan çatışmada hayatını kaybeden polis memuru Necmi Çakır'ın, Erdoğan'ın koruması olduğu öğrenildi.

Erdoğan'ın koruması çatışmada şehit oldu!

DİYARBAKIR'daki çatışmada şehit düşen özel harekat polisi Necmi Çakır'ın, bir dönem Erdoğan'ın koruma ekibinde olduğu öğrenildi. Şehit özel harekatçı annesine 'şehit olursam devletimiz aleyhine sakın konuşmayın' diyerek vasiyette bulunmuş.

Özel Harekat polisi Necmi Çakır'ın acı haberi Trabzon'un Of ilçensin Sıraağaç mahallesinde yaşayan anne ve babasına yaylada bulundukları sırada verildi. Of Kaymakamı Eren Arslan ve Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu yayla dönüşünde evlerine gelen baba Fahri ve anne Nuriye Çakır'a taziyelerde bulundu.

Evli ve bir kız çocuğu babası olan şehidin bir süre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlığı döneminde koruma ekibinde de yer aldığı öğrenildi.

Baba Fahri Çakır, evlerinin önünde taziyeleri kabul ederken "Takdiri ilahi 5 tane evladım olsa bu vatana feda olsun" dedi.

ŞEHİDİN ANNESİNE VASİYETİ
Şehidin annesi Nuriye Çakır oğlunun telefonda kendisinden söz aldığını "Eğer şehit olursam sakın ağlamayın. Devletimizin aleyhine sakın konuşmayın"vasiyetinde bulunduğunu ağıt yakarak anlattı.