Abone Ol

Esra Albayrak'a ahlaksız saldırının altından FETÖ'cü hesaplar çıktı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve yeni doğan çocuğu ile ilgili sosyal medyadan ahlaksız paylaşım yapanların gözaltına alındığını ve bu hesapların bir kısmının FETÖ'cü olduğunu açıkladı.

Esra Albayrak'a ahlaksız saldırının altından FETÖ'cü hesaplar çıktı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve yeni doğan çocuğu ile ilgili sosyal medyadan ahlaksız paylaşım yapanların gözaltına alındığını bildirdi. Söz konusu paylaşımları yapan sosyal medya hesaplarının bir bölümünün yurt dışı kaynaklı ve FETÖ'cü olduğunu belirtti.

BİR BÖLÜMÜ YURT DIŞINDAN VE FETÖ'CÜ

Soylu, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti: "Aile, anne, eş, çocuk duygusundan yoksun şeytanlaşmışlar, sabaha kadar savcı ve polisler marifetiyle gözaltına alındı. Sosyal medya hesaplarının bir bölümünün yurt dışından ve FETÖ'cü olması yine tespitimiz. Söz, çocuklara böyle kirli bir dünya bırakmayacağız."

BİR KİŞİ MERSİN'DE YAKALANDI

Öte yandan Mersin Cumhuriyet Başsavcılığınca, sosyal medyada Bakan Albayrak ile eşi Esra Albayrak'ı hedef alan hakaret içerikli yorumun ardından, şüpheli E.B. hakkında soruşturma başlatıldı. Şüpheli E.B, İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alındı. E.B. ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.