Abone Ol

Erdoğan'ın İsmet İnönü çıkışı sosyal medyada nasıl yankılandı?

Ak Parti Kızılcahamam kampının kapanışında konuşan Erdoğan, konuşmasında İsmet İnönü'nün ABD bayrağı ile olan fotoğrafını göstererek CHP'yi eleştirince, sosyal medyadan büyük tepki aldı.

Erdoğan'ın İsmet İnönü çıkışı sosyal medyada nasıl yankılandı?

İsmet İnönü'nün elinde ABD bayrağıyla bir fotoğrafını gösteren Erdoğan, şunları söyledi:

"İşte görüyorsunuz, elindeki bayrak dikkat edin Türk bayrağı değil. Elindeki bayrak Amerika. Bu da İnönü. Bunların geçmişi hep böyle. Dün neydi ki bugün ne olacak? Yaptıkları iş bu. Bunu elinde niye taşıyor? Bu bir teşekkürname, bunun için taşıyor. Şu anda güneyimizde Amerika'nın kokartlı komandoları kimlerle yan yana? Teröristlerle. Kim o teröristler? PYD, YPG, PKK. Onlarla kol kola, el ele, omuz omuza. Peki bunlar kiminle kol kola? Bunlarda yine CHP'yle HDP'yle kol kola. Bunlara karşı şu anda mücadeleyi veren kim, benim Mehmet'im. Mehmetçik'imizi bu noktada istismar edenler kim? Yine CHP, yine HDP. 8 şehidimizin olduğunda bunun sorumlusu kimler, PKK değil mi? Peki onun perde arkasında kimler, işte bu HDP değil mi, CHP değil mi? Bunların en ufak bir rahatsızlığını duyduk mu, duyuyor muyuz? Yok. Sadece dostlar alışverişte görsün kabilinden gelirler bir cenaze merasiminde görünürler veya eve bir ziyaret yaparlar, bununla da 'Bu işi paketledik, hallettik' derler."

Erdoğan'ın bu çıkışı sonrası sosyal medyadan fotoğrafın diğer açısında İnönü'nün elinde Türk bayrağı da olduğu söylendi.

Erdoğan'ın İsmet İnönü çıkışı sosyal medyada nasıl yankılandı? - Resim: 1

Erdoğan'ın İsmet İnönü çıkışı sosyal medyada nasıl yankılandı? - Resim: 2

Erdoğan'ın İsmet İnönü çıkışı sosyal medyada nasıl yankılandı? - Resim: 3