Abone Ol

Erdoğan'ın Elinden Mikrofonu Alan Çocuk Kılıçdaroğlu'na Hain Dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması sırasında kürsüye gelen küçük bir çocuk, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için "Hain" dedi.

Erdoğan'ın Elinden Mikrofonu Alan Çocuk Kılıçdaroğlu'na Hain Dedi

İktidar kanadının sıklıkla Haziran 2023'te düzenleneceğini söylediği seçime yaklaşık bir buçuk yıl varken, siyaset sahnesindeki söylemler hayli sertleşti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Islak imza ile hazineden 6 milyar TL'nin nasıl iç edildiğini anlatıyorum" diyerek Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaniye Demiryolu İhalesi'ndeki yolsuzluğu gündeme getiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ve ana muhalefet partisini hedef aldı

Cumhurbaşkanı, Meclis'teki en büyük üçüncü parti olan HDP'den yola çıkarak CHP'yi 'terörle kol kola yürümekle' de suçladı. "CHP kiminle yan yana terör örgütüyle yan yana. PKK bir terör örgütü, onun Meclis’teki uzantısı da malum. Bunlarla el ele dolaşanlara benim milletim yürü der mi?" dedi.

KÜÇÜCÜK ÇOCUK SİYASETE ALET EDİLDİ

Açılış törenindeki en dikkat çekici bölüm, küçük yaşta bir çocuğun sahnede söyledikleriydi.

Bizzat Erdoğan tarafından mikrofon uzatılan çocuk, CHP lideri için "Hain" dedi. 'Rabia' işareti yaparak şunları söyledi:

"Hemen mikrofonu verin. Arkadaşlar bu Bay Kemal, Cumhurbaşkanı amcamın karşısında kim? O adam hain, hain. Burada adam, en iyi adam. Ona oyunuzu verin. En büyük."

Bu sırada başta Cumhurbaşkanı olmak üzere çevresindeki kişilerin gülümsediği görüldü.

CHP'DEN İLK AÇIKLAMA

Ana muhalefet partisinin resmi Twitter hesabında yapılan paylaşımda yaşananlara tepki gösterildi. "Çocukları kirli siyasetinize alet etmeyin, onları bölmeyin, Türkiye’nin evlatlarını artık rahat bırakın. Kınıyoruz" dendi.

Erdoğan'ın Elinden Mikrofonu Alan Çocuk Kılıçdaroğlu'na Hain Dedi - Resim: 1