Abone Ol

Erdoğan’ın danışmanı Yiğit Bulut’tan Ali Babacan’a FETÖ suçlaması

Erdoğan’ın Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Yiğit Bulut, AKP’den ayrılarak yeni parti kurma hazırlığına giren Ali Babacan’a Ziraat Bankası ve FETÖ suçlaması yaptı.

Erdoğan’ın danışmanından Babacan’a FETÖ suçlaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Yiğit Bulut, AKP’den ayrılarak yeni parti kurma hazırlığına giren Ali Babacan’a Ziraat Bankası ve FETÖ suçlaması yöneltti.

Yeni parti kurma hazırlığı içinde olan Ali Babacan, kurucusu olduğu AKP’den istifa etmesinin ardından ilk kez canlı yayına katıldı.

Fatih Altaylı’nın hazırlayıp sunduğu Teke Tek programında soruları yanıtlayan Babacan’ın Anayasa değişikliği ile ilgili “2007 Anayasa oylaması olağanüstü şartlarda yapıldı. Parti içinde ve Meclis’te de rahat tartışılamadı. O dönemde benden kampanyaya katılmam istedi, ben ‘bunu savunamam’ dedim” dedi.

BABACAN’IN SÖZLERİNE SARAY’DAN TEPKİ

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, Babacan’ın sözlerine sosyal medya hesabından paylaştığı “Ali Babacan TV programına çıkmış, parti kuracakmış! Hayırlı olsun! Yalnız bütün bu işlere başlamadan 2014’ten bugüne her fırsatta sorduğum şu soruya cevap vermeli; Bank Asya’yı, Ziraat Bankası’na, FETÖ’nün 1,5 milyar doları cebine koyacağı şekilde satın almaya neden kalkıştın?” mesajıyla tepki gösterdi.

İşte o mesaj:

Erdoğan’ın danışmanı Yiğit Bulut’tan Ali Babacan’a FETÖ suçlaması - Resim: 1