Abone Ol

Erdoğan'ın damadı gözyaşlarına boğuldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dünürü Sadık Albayrak'ın annesi Havva Albayrak toprağa verildi

Erdoğan'ın damadı gözyaşlarına boğuldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dünürü Sadık Albayrak'ın 100 yaşındaki annesi Havva Albayrak dün gözyaşları arısında toprağa verildi.

Trabzon'un Dernekpazarı İlçesi Yenice Mahallesi'nde yaşayan ve bir süredir hasta olduğu öğrenilen Havva Albayrak önceki akşam yaşama veda etti. Havva Albayrak'ın ölümünün ardından Sadık Albayrak'ı ilk arayan dünürü Cumhurbaşkanı Erdoğan oldu.

Erdoğan'ın Çanakkale şehitleri için düzenlenen törene katıldığı için cenazeye katılamadı. Yenice Mahallesi'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından cenaze törenine katılan Bilal Erdoğan, tabutu omuzlayarak musalla taşından mezarlığa kadar taşıdı.

Bu sırada Berat Albayrak'ın eşi Esra Erdoğan Albayrak cenaze törenin bir evin balkonundan izledi. Namaz öncesinde yapılan dualar sırasında Berat ve Serhat Albayrak kardeşler nineleri için gözyaşı döktü.

Erdoğan'ın damadı gözyaşlarına boğuldu - Resim: 1

Törene İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, MGK Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, THY Genel Müdürü Temel Kotil, eski bakanlar Faruk Özak, Eyüp Aşık, Erdoğan Bayraktar, Ak Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Mehmet Atalay, Trabzon ve Rize valisinin yanı sıra çok sayıda siyasetçi ve bürokrat katıldı. (Habertürk)