Abone Ol

Erdoğan’ın akrabasının yönettiği gazetede bana hakaret ediliyor

Rıdvan Dilmen, kendisine yönelik MHK Başkanı Serdar Tatlı'yı göreve getirdiği iddialarına çok sert yanıt verdi. Dilmen, Turkuvaz Medya grubuna seslenerek "Ben ne Pelikan anlarım ne yandaş" ifadelerini kullandı.

Erdoğan’ın akrabasının yönettiği gazetede bana hakaret ediliyor

Eski futbolcu Rıdvan Dilmen, NTV’de yayınlanan %100 Futbol isimli programda, kendisinin MHK Başkanı Serdar Tatlı ve ekibini göreve getirdiği iddialarına dönük çok sert sözler kullandı.

"Ben ne Pelikan anlarım, ne yandaş anlarım"

A Spor’a ve Turkuvaz Medya grubuna yüklenen Dilmen, “Logoya güvenip yapmayın, beni hiç kimse ilgilendirmez, ne Serhat Bey ilgilendirir, ne A Spor, ne ATV ilgilendirir. Ben ne Pelikan anlarım, ne demek olduğunu da bilmem, yandaş falan anlamam. Siyaset de konuşmuyorum, ben yandaş falan da değilim. Türkiye Cumhuriyet’inin evladıyım. Sayın Cumhurbaşkanının hayranı olan birisiyim, vatanseverim” dedi.

"Cumhurbaşkanının akrabasının yönettiği gazetede bana hakaret ediliyorsa 'dur' derim"
Rıdvan Dilmen, "Siz aslında en büyük kötülüğü devlete yapıyorsunuz, yapmayın" derken, şunları söyledi:

Ben vatansever, 30 senedir gurur duyarak Cumhurbaşkanını çok seven, her gün onun için dua eden bir insanım. Ama akraba derecesinde olan bir insanın yönettiği gazetede sabah akşam bana hakaret ediliyorsa dur derim, bir dakika derim.

Ne olmuştu?

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Trabzonspor'a verilmediğini öne sürdüğü penaltı pozisyonunu anlatırken Rıdvan Dilmen'e atıfta bulunarak "şeytan" ifadesini kullandı. Toroğlu, MHK Başkanı Serdar Tatlı'nın Rıdvan Dilmen'in isteğiyle göreve getirildiğini öne sürmüştü.

Dilmen'e karşı cephe alan bir diğer isim ise İbrahim Seten.

İbrahim Seten de önceki gün yaptığı paylaşımda "Rıdvan Dilmen Sezonu'nda anca Şeytan'ın dediği olur" ifadelerini kullanmıştı.

İbrahim Seten'le ilgili belge açıklayacağı iddiası
Spor yazarı İbrahim Seten ile ilgili de açıklamalarda bulunan Dilmen, "Birkaç yıldır sabrediyorum ama İbrahim Seten yarın akşam hafızamın ne kadar iyi olduğunu görecek. 'İbrahim Seten, bana 'Alzheimer olmuşsun' diyor. Ben, ona yarın göstereceğim alzheimerı!" dedi.