Abone Ol

Erdoğan'ın 20'li Yaşlar Fotosu Diye Bunu Paylaştılar, Hemen Sildiler #20liYaşlarChallenge

Medyafaresi.com Özel Haber- AK Parti Malatya İl Başkanlığı son günlerin moda akımı #20liYaşlarChallenge için, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Lise Yıllarında çekildiği iddia edilen bir fotoğrafını paylaştı. Ancak ne olduysa Malatya İl Başkanlığı apar topar o paylaşımı sildi.

Erdoğan'ın 20'li Yaşlar Fotosu Diye Bunu Paylaştılar, Hemen Sildiler

Medyafaresi.com Özel Haber- Ünlülerin, Siyasetçilerin, binlerce sosyal medya kullanıcısının da katıldığı #20liYaşlarChallenge akımı ortalığı kasıp kavuruyor..

Kılıçdaroğlu, Akşener ve Muharrem İnce gibi liderler de #20liYaşlarChallenge akıma duyarsız kalmadı. Kendi gençlik fotoğraflarıyla takipçilerinin karşısına çıktılar.

Ancak tüm gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu akıma katılıp katılmayacağındaydı. Kendisine durumdan vazife çıkaran AKP Malatya İl Başkanlığı #20liYaşlarChallenge etiketiyle Recep Tayyip Erdoğan'ın Lise Yıllarında çekildiğini belirterek bir Fotoğraf Paylaştı

Medyafaresi.com'un haberine göre AKP Malatya İl Başkanlığı Fotoğrafın açıklamasına "Recep Tayyip Erdoğan Lise Yıllarında Erdoğan / Liseler arası Münazara Yarışması" notunu ekledi.

Lise çağına göre oldukça yaşı büyük gözüken Erdoğan'ın yanıdaki sakallı arkadaşları da merak konusu oldu.

Normalde 20 yaşındaki bir insanın lisede olması mümkün değildi. Dahası muhalefetin sık sık Erdoğan'ın üniversite yıllarına ait meraklı sorular sorduğu bir ortamda o fotoğraf ister istemez büyük bir tartışmaya yol açabilirdi.

AKP Malatya İl Başkanlığı kısa süre sonra fotoğrafı kaldırarak paylaşımı sildi.

Genel Merkezden gelen fırçayla mı, yoksa sosyal medyada olabilecek tepkilerin önünü kesmek için mi fotoğrafın silindiği anlaşılamadı.

İŞTE O PAYLAŞIM

Erdoğan'ın 20'li Yaşlar Fotosu Diye Bunu Paylaştılar, Hemen Sildiler #20liYaşlarChallenge - Resim: 1