Abone Ol

Erdoğan'dan Muhalefete Togg Eleştirisi

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Muhalefet ve kimi çevreler yarım günlerini ayırıp Gemlik’e gelerek Togg’un fabrikasını bir kez bile ziyaret etmediler.

Erdoğan'dan Muhalefete Togg Eleştirisi

Altında Türk mühendislerinin, işçilerinin, babayiğit iş insanlarının imzası olan teknoloji harikası böylesi bir araç için bırakın teşekkür etmeyi, yarım ağızla dahi olsa tebrik etmediler."

Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

"Türk mühendislerinin başarısını görmezden geliyorlar"

"Son 20 yılda ülkemize kazandırdığımız her eser gibi maalesef Togg’u yaparken de ciddi zorluklarla karşılaştık. Bugün kardeş ülkelerden bizi arayıp Togg için tebrik edenler, araç talep edenler oluyor. Fakat ülkemizdeki muhalefet ve kimi çevreler yarım günlerini ayırıp Gemlik’e gelerek Togg’un fabrikasını bir kez bile ziyaret etmediler. Altında Türk mühendislerinin, işçilerinin, babayiğit iş insanlarının imzası bulunan teknoloji harikası böylesi bir araç için bırakın teşekkür etmeyi, yarım ağızla dahi olsa tebrik etmediler. Yollarda gezen Togg araçlarına rağmen ülkemizin, milletimizin, Türk mühendislerinin bu başarısını halen görmezden geliyorlar."

"En güzel cevabı, talep rekoru kırarak verdi"

"Varsın onlar görmesin, kabul etmesin, hakkı konuşmasın, Türkiye’nin başarılarından rahatsızlık duysun… Togg, ilk günden itibaren haksız eleştirilere, iftira derecesine varan bühtanlara ve yıpratma kampanyalarına en güzel cevabı ön siparişlerde talep rekoru kırarak verdi. Bu sene 28 bin adet, 2030 yılına kadar da toplam 1 milyon adet Togg’u sahipleriyle buluşturmayı hedefliyoruz. İnşallah 2025 yılından itibaren Togg’u ihraç edip tüm dünyaya satacağız."