Abone Ol

Erdoğan’dan Mersin’de Bozkurt selamı

MHP ile Cumhur İttifakı kuran AK Parti’nin Genel Başlanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan Mersin mitinginde ilk kez Bozkurt işareti yaptı.

Erdoğan’dan Mersin’de Bozkurt selamı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Kongresi'ne katılmak üzere gittiği Mersin'de, kongrenin yapılacağı salon önünde kendisini karşılayan kalabalığa hitap etti.

Erdoğan, buradaki konuşmasında daha önce dile getirdiği 'Sefer görev emri'ni bir kez daha hatırlattı. Erdoğan, "Reis bizi Afrin'e götür" sloganları üzerine "Sefer görev emri geldiği zaman önce ben sonra hep beraber gideceğiz. Çünkü biz şehadete inanıyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Mersin İl Kongresi öncesi salon dışında bekleyenlere seslendi. Cumhurbaşkanı'nın bozkurt işareti yapmasi dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı, "Tek millet, tek bayrak, tek devlet, tek vatan" dediği sırada önce bozkurt işareti yaptı, ardından da 'rabia' işaretiyle devam etti.
Konuşmasında terörle mücadelede kararlılık mesaji veren Erdoğan, Afrin harekatıyla ilgili de "İlerleyişimiz devam ediyor, sınırımızda terör koridoruna müsaade etmeyeceğiz, güvenlik güçlerimiz gereğini yapıyor" ifadelerini kullandı.

İşte o an:

Erdoğan’dan Mersin’de Bozkurt selamı - Resim: 1