Abone Ol

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Gara Tepkisi: Terbiyesiz Herif!

AKP kongresinde açıklamalarda bulunan AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun "13 şehidin sorumlusu Erdoğan'dır" sözlerine cevap verdi.

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Terbiyesiz Herif!

AKP kogresinde açıklamalarda bulunan AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun "13 şehidin sorumlusu Erdoğan'dır" sözlerine cevap verdi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları şöyle:

Kuruluşundan bugüne teşkilatlarımızda görev almış tüm kardeşlerimize gayretleri ve emekleri için şükranlarımı sunuyorum.

Bugünkü il kongrelerimizle birlikte 72 il kongremizi tamamlamış oluyoruz. İnşallah önümüzdeki hafta kalan illerimizin kongresini yaparak 24 Şubat'ta İstanbul il kongresini yapacağız. Mart sonunda gerçekleştireceğimiz 7. olağan büyük kongremize yoğunlaşacağız. Her ne kadar salgın yüzünden kongrelerimizi istediğimiz şekilde yapamasak da heyecanımızda eksik yaşanmıyor. İnsanımızın sağlığını riske atmadan kongrelerimizi demokrasi şölenine çeviriyoruz. Kongrelerimiz verilesiyle bir yandan kardeşliğimizi güçlendiriyor bir yandan kadrolarımızı yenilemeye çalışıyoruz.

AK Parti milletimizin birliğini, beraberliğini en güçlü şekilde muhafaza eden siyasi partidir. Kendi yaptıkları her kurultayı birer gladyatör arenasına dönüştürenlerin AK Parti kongrelerine çamur atmasını tebessümle karşılıyorum

Bunların sorumlusu cumhurbaşkanıdır nasıl diyorsun ya? Terbiyesiz herif.

Sana Milli Savunma ve İçişleri Bakanımı gönderiyorum, seni bilgilendirsinler diye. Sen bunlara layık değilsin. Utanmadan sıkılmadan cumhurbaşkanına fatura kesmeye kalkıyorsun. Sen teröristlerle el ele kola Ankara'dan İstanbul'a yürüyebilirsin ama biz teröristlerle mücadelemizi sürdüreceğiz, sen de tribünlerden seyret.

Sen 15 Temmuz gecesi tankların arasında yürüyen ürkek, korkak bir adamsın. Bu teröristlere o inleri mezar edeceğiz. Bölücü örgütün yandaşlarına koltuk değnekliği yapanlara inat biz bu mücadeleyi milletimiz için milletimizle birlikte yürüyoruz. Bay Kemal, şu teröristlere bir gün terörist de be... Diyebiliyor mu? Diyemez. Çünkü onlarla ortak. PKK'nın Suriye uzantısını terör örgütü olarak görmüyorum diyenler Bay Kemal ve yandaşlarıdır.

Kılıçdaroğlu ve şürekası bilsin ki baş veririz ama onlar gibi baş eğmeyiz.  Biz bu yola kefenimizi giyerek çıktık. Bu günlere birinin ihsanı ile değil DEAŞ'ından PKK'sına, FETÖ'süne kadar nice katil sürüleri ile mücadele ederek geldik. Sen önce teşkilatlarındaki DHKP-C'lileri temizle. Bunların her şeyini senin önüne koyacağız merak etme.

Terörün başını ezene, terör sorununu kökten çözene kadar mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Operasyonlarımızı devam ettireceğiz.

Biz kamuda başörtüsüne serbestlik getirdiğimizde engellemek için Danıştay'a koşan siz değil miydiniz? Ankara'da kendisinin her gün kullandığı Malazgirt Bulvarı'na karşı çıkanlar siz değil miydiniz? Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne olmadık iftiraları atanlar siz değil miydiniz Bay Kemal.

Gezi olayları sırasında vandallarla beraber İstanbul ve Ankara'yı ateşe verenler, belediye otobüsünü yakanlar siz değil miydiniz? Türkiye'yi darbe anayasasından kurtarma için attığımız adımları sabote eden siz değil miydiniz? Bu millet CHP'nin yaptıklarını unutmadığı için emaneti bunlara asla teslim etmedi, etmez. Bay Kemal şu anda Almanya o bölgelere kaçmış olan Dündar'ı savunuyor.

Kimi savunuyor, Selo'yu savunuyor. Bunların suçlu olmadığına adeta hükmediyor. Bizim teröristleri savunmak gibi bir derdimiz olamaz. Siyaseti başkaları gibi sırça köşklerde değil milletimizin arasında yapacağız. Kibri kapımıza asla yaklaştırmayacağız.