Abone Ol

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Man adası diyor mankafa...

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye yüklendi. Erdoğan, Ataşehir’i de zaten arkadaşlarımız sağ olsun en güzel şekliyle ortaya koydular. Daha çok şeyler gelecek. Çünkü bunların karakterinde bu var yapısında bu var" dedi

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Man adası diyor mankafa...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Üsküdar Meydanı’nda düzenlenen Üsküdar-Ümraniye Metro Hattı Açılışı’nda konuştu. Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle:

Meydanı bugün ABD’ye taşınmış olan sahte dosyalarla ülke yönetimini ele geçirmek isteyenlere bırakmadık. Meydanı çukurlar kazarak vatanı bölmeye çalışanlara bırakmadık. Şimdi silahla kumpasla başaramadıklarını ekonomi ile gerçekleştirmeye çalışanlara bu meydanı bırakmıyoruz.

Avrupa Parlamentosu güya bizi cezalandırmak için mali yardımlarda 100 milyon avroluk kesintiye gitmiş. Ya senin bu kesintinden ne olur.

Yüzde 11,1 ile dünya birincisi olduk. Buna rağmen Türkiye’nin ekonomik gidişatını olumsuz göstermeye çalışanlar var. Üstelik buna ana hıyanet partisi de katılmış.

'DAHA ÇOK ŞEYLER GELECEK'

Ana muhalefet partisini ana hıyanet partisi haline getirenlere CHP seçmenini de gereken dersi vermesini bekliyorum. Şimdi tutturmuş bir Man Adası. Herhalde bu mankafa olmaktan kaynaklanıyor. Yatıyor kalkıyor Man Adası. Bunlarla iyi yatıp kalktı. Son bütçe müzakerelerinde sürekli bunu zikretti. Ataşehir’i de zaten arkadaşlarımız sağ olsun en güzel şekliyle ortaya koydular. Daha çok şeyler gelecek. Çünkü bunların karakterinde bu var yapısında bu var.