Abone Ol

Erdoğan'dan Abdullah Gül'e soğuk karşılama

24 Haziran seçimlerinde muhalefetin adayı olması gündeme gelen Abdullah Gül, İstanbul Havalimanı töreninde Erdoğan tarafından soğuk karşılandı.

Erdoğan'dan Abdullah Gül'e soğuk karşılama

24 Haziran seçimlerinde mutabakat sağlanamadığı için muhalafetin adayı olmaktan vazgeçen 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Yeni Havalimanı açılış törenine katılan isimler arasında yer aldı.

ERDOĞAN'DAN SOĞUK KARŞILAMA

Açılış için havalimanına inen Cumhurbaşkanı Erdoğan, misafirleri selamladığı esnada Abdullah Gül'ü de es geçmedi. Ancak ikili arasındaki selamlaşmada Erdoğan'ın, Gül ile herhangi bir diyaloğa girmemesi dikkat çekti.

SERT SÖZLERLE YÜKLENMİŞTİ

Erdoğan, muhalefetin adayı olmaya yeşil ışık yakan, ancak mutabakat sağlanamadığı için aday olmaktan vazgeçen Abdullah Gül'e isim vermeden sert sözlerle yüklenmişti:

"Bu birliği, beraberliği zedeleyenler bilsinler ki artık bu kervanın samimi yolcuları değildir. Ve bu yola bu akitleşme ile çıkarken de şunu bir defa çok iyi bilmemiz lazım. Sadakatin aslolan bir kavram olduğunu bilerek çıktık. Ama bu trenden düşenler kusura bakmasınlar düştükleri yerde kalırlar."