Abone Ol

Erdoğan'dan FETÖ'nün 14 Ağustos tehditlerine yanıt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Oda ve Borsa Başkanlarıyla İstişare Toplantısı'da gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'dan FETÖ'nün 14 Ağustos tehditlerine yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle;

Pensilvanya'daki üst akıl değlidir, üst akıl başka. Karşımızdaki bu açoık fotoğrafa rağmen aklını kullanmayan aynı ihanete ortak olmaz mı? Yaşananlardan ders almadıkları gibi şu günü, bu günü bekleyin diyerek milleti tehdit etmeye çalışıyorlar. Şimdi de ne diyorlar 14 Ağustos'u bekleyin. Biz namert değiliz mertiz, mert. Zafer, hakimler hakimi olan Allah'a aittir.

Şahsiyetiniz kirlenmişse yılın 365 günü ihanetiniz dışa vurursunuz. Attıkları her adım içindeki bulundukları foseptik çukuruna onları daha da içine çekiyor. Yedikleri her darbe onları daha da ifşa edecek. Şimdi çıkıyorlar utanmadan sıkılmadan o ize şah damarından daha yakın diyor. Be dangalak, be şarlatan bize şah damarından yakın olan sadece Rabbimiz'dir. Pensilvanya'yı tanrılaştırıyosun bu bir şirktir. FETÖ mensupları sadece Pensilvanya'daki şarlatanlara inanıyor. Dünyaları ile birlikte ahiretlerini de yattıklarının farkında değiller.

"FETÖ'NÜN GÜNAH GALERİSİ" DİYE KİTAP YAYINLAYIN

Sözde kitaplar yazıyormuş, eserleri varmış. Diyanet İşleri Başkanı'mıza da söyledi. Bunun zösde eserlerini bir incelesinler ve inceletsinler. Bu kitapların içerisinde birçok dinimizle bağdaşmayan ifadeler var. Ondan sonra'da "FETÖ'nün günah gelerisi" diye bir kitap yayınlayın. İşadamlarımızdan da bir ricam var. Hala içinizde bu gafletten uyanmayalar varsa derhal onları adalete teslim edin. Bu yakınınızda olabilir. Çünkü bu süreçte kardeş, kalleş. Kardeşi var, oğlu var bunları savunuyor.