Abone Ol

Erdoğan’ın yazmayın dediği sözleri: Ne hizmeti yaa..

Ahmet Kekeç, Erdoğan'ın gazetecilere yazılmamak kaydıyla yaptığı bir konuşmasını kitabına taşıdı.

Erdoğan’ın yazmayın dediği sözleri: Ne hizmeti yaa..

Hükümete yakın gazeteci, Star yazarı Ahmet Kekeç'in yeni kitabı "Cumhuriyet Apartmanı" Motto Yayınları'ndan çıktı.

Kitap için tanıtım metninde, "dönemin aktörlerini, tarihi kişiliklerinin dışında, öncelikle 'insan' yanlarıyla ele alan ve onları 'içeriden' resmeden bir belgesel-roman" deniliyor.

Oda TV'nin haberine göre Kekeç'in bu "içeriden" gözlemleri arasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'la olan anıları da bulunuyor. Ahmet Kekeç, Erdoğan'ın gazetecilere yazılmamak kaydıyla yaptığı bir konuşmasını kitabına taşıyor.

2012'de MİT krizi sonrasında, Erdoğan'ın FETÖ lideri Gülen hakkında gazetecilere yaptığı değerlendirme ilk kez gün yüzüne çıkıyor...

İşte "Cumhuriyet Apartmanı" adlı kitapta yer alan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gazetecilere yaptığı o konuşması:

"Pensilvanya'daki zatı iki kere Türkiye'ye davet ettim... Herhangi bir güvenlik riski bulunmadığını başbakan olarak temin ettim. bulunmadığını Başbakan olarak temin ettim... Ama gelmedi. Gelmiyor. Bunun nedeni üzerinde düşünelim. Demek ki, gelince bütün numarası bitecek. Oralarda esir değilse ya da bazı güçlerle işbirliği yapmıyorsa, ülkesine gelir. Esir olduğunu zannetmiyorum. Mutlaka birileriyle işbirliği halinde ve ülkesine zarar vermek istiyor. Bu nedenle gelmiyor. Bir de tutturmuşlar Hizmet hareketi. Ne hizmeti yaaa... Parası olmayanların yüzüne bile bakmıyorlar. Ben bir tanıdığımın çocukları için okullarından indirim istedim. Bana bile indirim yapmadılar. Bir de, her şeyi istiyorlar. Üniversite kursunlar diye arsa istediler, verdim. Doymuyorlar. Bürokrasiyi de istiyorlar. Her gün kapımdalar; şu müdürü ata, bu müdürü falanca yere yerleştir. Bıktırdılar. Hakan Fidan'ı da, bana ulaşmak için ifadeye çağırdılar. Bunlarla işimiz var..."