Abone Ol

Erdoğan ve Türkiye'nin yıldız falı

Nepal’in en ünlü astrologlarından Birendra Kapar, Türkiye Cumhuriyeti ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yıldızlarına baktı.

Erdoğan ve Türkiye'nin yıldız falı

Birendra Kapar, Nepal’in en ünlü astrologlarından. Yıldızlara bakarak gelecek tahminleri yapıyor. Sadece kendi ülkesinde değil, Hindistan’da da ünlü... Nepal gibi reenkarnasyona inanılan, insanların dünyaya bir, iki değil 80 kez geldiği düşünülen bir ülkede, astrologlar önemli zira geleceği gerçekten gördüklerine inanılıyor. Kısa süre önce bir grup Türk gazetecinin Katmandu ziyaretinin ardından Türkiye ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yıldızlarına da bakan Birendra Kapar, Global Halkla İlişkiler’den Işıl Kaya’nın yardımıyla Hindistan’dan öngörülerini yazıp gönderdi.

TÜRKİYE: KIYAMETE DEK COĞRAFYASINI KAYBETMEYECEK

29 Ekim 1923’te, saat 20.30’da doğdu.

-Bu ülke Tanrı’nın bereketiyle kutsanmış. Kıyamete dek coğrafyasını kaybetmeyecek, başka ülkelerle birleşmeyecek.

-Karışık bir kültüre sahip.

-Venüs, bu ülkeye güç ve cazibe katıyor.

-Krizlere dayanıklı, savunması kuvvetli. Yoksulluk, cehalet, hastalık ve düşmanlarını kolayca alt edebilir.

-Satürn, dünya ekonomik krizle boğuşsa dahi bu ülkenin kalkınmaya devam etmesini sağlıyor.

-Bu ülkede çalışkan insanlara saygı duyuluyor.

-Kadınların ve entelektüellerin etkisi güçlü.

-Maden, petrol, kimya, kömür, elektronik, eğitim, kozmetik ve tasarım bu ülkenin zenginlik kaynakları. Sanat ve tarımda başarılı.

-Ani felaketler bu ülkeyi sürekli sarsıyor olacak. Ülkenin kurucularının yaptığı hatalar bazı felaketlerin sebebi. -Yıldızlar, 15 Ocak 2014 itibarıyla yaşı 90 yıl 2 ay ve 15 gün olan Türkiye’nin doğumunun çok sancılı geçtiğini söylüyor.

-Türkiye’nin ilk 1.5 yılında, geçmişte yaşanan ölüm ve şiddet olaylarının acısı var.

-2’nci yılın 7’nci gününden 19’uncu yılına dek çalkantı sürüyor. Bir mücadele dönemi.

-20’nci yılın 7’nci günüyle 36’ncı yılın 7’nci günü arasında Türkiye güçlendi, eğitim adına iyi işler yaptı. Sosyal ve entelektüel gelişim dönemi.

-36’ncı yılın 7’nci günüyle 55’inci yılın 7’nci günü arası Satürn evresi... Sanayi atılımı yapıldı. Yatırımlar karşılığını vermeye başladı. Maden kaynakları kullanıldı, zenginleşildi.

-55’inci yılın 7’nci günüyle 72’nci yılın 7’nci günü arası Merkür evresi. Diğer ülkelerle dostluklar kurdu, dünyayla iletişimi güçlendi, denizaşırı ticaret büyüdü.

-72’nci yılın 7’nci günüyle 79’uncu yılın 7’nci günü arası Ketu dönemi. Ülke büyük bir çalkantı içinde. Yeni acılar doğdu, adeta bir iç savaş dönemi... Hayal kırıklıkları var ve dış ilişkiler sıkıntılı...

-79’uncu yılın 7’nci günüyle 99’uncu yılın 7’nci günü Venüs evresi. Ülkede refah dönemi. Yıldızlar Türkiye’yi 4 yıl önce istikrarsızlığa soktu. Uluslararası etkisi arttı. Hainler aktifleşti, ülkede duygusal bir acıya sebep oldular. Açgözlü insanların sayısı arttı ve ülkenin varlıklarına hasar verildi. Ülkedeki dengesizlik önümüzdeki yıla dek devam edecek. Ama bu süreç geçen yıldan beri Türkiye’nin geleceği için faydalı bir hale geldi. Tedbiri elden bırakmamak lazım, istenmeyen zorluklar ortaya çıkabilir, kazalar meydana gelebilir. Geçen yıldan önümüzdeki yıla dek hükümet yetkilileri, çalışanlar ve entelektüeller hayatlarına diken üstünde devam ediyor. Önümüzdeki yıldan itibaren 3 yıl 2 ay boyunca Türkiye, Satürn’ün etkisinde olacak. Ülke yükselişe geçecek, işsizlik düşecek, sanayi büyüyecek, dış ilişkiler güçlenecek. Satürn dönemini takip eden 2 yıl 10 ay boyuncaysa Türkiye modernleşme döneminde olacak. Bu coşku yeni bir nesil yaratacak. Türkiye eğitim ve dış ilişkiler alanlarında güçlenecek, gelişecek. 9 Mart 2014’te Jüpiter yükselecek. Bu, entelektüel gelişime işaret. Ülke, yoluna pozitif bir istikamette devam edecek. Türkiye Cumhuriyeti’nin 99’uncu yılının 7’nci günüyle 105’inci yılının 7’nci günü arası Güneş hüküm sürüyor. Dış ilişkiler güçleniyor, Türkiye’nin popülerliği artıyor. Dindar ve çalışkan bir ülke olarak öne çıkıyor. 105’inci yılı 7’nci günüyle 115’inci yılı 7’nci günü arası Ay dönemi. Refah ve başarı artıyor. Kadınların sesi daha gür çıkıyor, iş ve siyaset dünyasına ortak oluyorlar. Bu dönemde ülkeyi bir kadın yönetebilir. Diğer ülkelerle ilişkiler zayıflamaya başlayacak, bir düşüş dönemine girecek.

 RECEP TAYYİP ERDOĞAN: LÜKSTEN ÇOK HUZUR VAR


26 Şubat 1954, saat 04.25’te Kasımpaşa’da dünyaya geldi...

-Gelişmiş beden, gür kaşlar, uzun burun, parlak gözler, çekici görünüm, yakışıklı bir adam...

-İletişim yeteneğine sahip, ani tepkileri var, çok esprili, ilgi alanları çeşitli.

-Finansal güvencesi var, insanların maddi kaynaklarını etkin şekilde kullanmaları konusunda yol gösterici olabilir.

-Çok iyi eğitimli, tuttuğunu bırakmaz, akademik konulara ilgili, hedeflerinin takipçisi.

-İlgi alanları iş dünyası ve politika.

-Kendisi bağımsız, çocukları zeki. -İleri görüşlü, hayata ve gelişime dair demokratik bir bakışı var.

-Lüksten çok huzur arar.

-Güçlü bir pozisyon sahibi olacak. Ancak hayattaki tüm başarıları için bedel ödeyecek.

-İhanet görecek ve imajı sarsılacak.

-Hayatının başından beri mücadele halinde. Polisle, mahkemeyle ve ihanetle boğuşuyor.

-Elmas takmalı. Yakut ve inciden uzak durmalı. YAKIN DÖNEMDE...

-7 Mayıs 2014’e dek onun için iyi bir dönem.

-7 Aralık 2014’ten itibaren kararlarını titizlikle vermeli.

-2014-2016 arasında hırslarını gerçekleştirmiş olacak.

-Gelecek 7 yıl iyi bir dönem. ŞANSLI GÜNLERİ

-Cuma günleri plan yapabilir ama anlaşmalarını çarşamba günü imzalamalı. Pazartesi ve salı yeni atılımlara girmemeli.

-Aile ve iş hayatında şanslı numaraları 5, 3, 6 ve 8.

-Beyaz, krem, turuncu, yeşil ve açık mavi uğurlu renkleri. Kırmızıdan uzak dursun!

ERDOĞAN’IN FALI 

İlerleyen yaşlarında uluslararası toplum tarafından saygı görecek. Tanınırlığı dünyaya yayılacak. -2007-2017 arasında çok popüler, başarılı. Ama arkadaşlarına dikkat etmeli, ihanete uğrayabilir.

-Sağlığına da dikkat etmeli... Hayatının duygusal bir dönemi.

-2017-2024 arası enerjisini tazeleyecek

-2024-2042 arası karar alırken gerçekten çok dikkatli olmalı. Suçlanacak! Onu etkilemeye çalışan yakınındaki insanlara dikkatle yaklaşmalı. Sağlığı zayıflayabilir.

HT