Abone Ol

Erdoğan: Ne Kadar Komünist Varsa Alıp Buraya Geliyorlar

İyidere-İkizdere yolu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye'nin değişik yerlerinden ne kadar sol varsa, ne kadar komünist varsa alıp buraya geliyorlar neymiş, bizim önümüzü kesecekler. Siz bu milletin önünü kesemezsiniz, kesemeyeceksiniz" dedi.

Erdoğan: Ne Kadar Komünist Varsa Alıp Buraya Geliyorlar

İyidere-İkizdere yolu açlış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye'nin değişik yerlerinden ne kadar sol varsa, ne kadar komünist varsa alıp buraya geliyorlar neymiş, bizim önümüzü kesecekler. Siz bu milletin önünü kesemezsiniz, kesemeyeceksiniz" dedi.
Rize'yi Erzurum'a bağlayan tek yol standardındaki güzergahın Karadeniz Sahil Yolu İyidere mevkisinden İkizdere ilçesi çıkışına kadar uzanan kesimi bölünmüş yol olarak projelendirildi. Projenin açılış törenin de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"BU MİLLETİN ÖNÜNÜ KESEMEYECEKSİNİZ"

Konuşmasında muhalefeti sert sözlerle eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Birileri biz bu adımları atarken nasıl önlerini keseriz diye buralara geliyor. Bunlar da ar, haya yok. Bir dikili taşınız olsun be. Biz İkizdere'de lojistik tesislerini yapıyoruz. Bunlar Ankara'dan geliyor. Tesisin yapımını durdurmak için gayret sağlıyor. Türkiye'nin değişik yerlerinden ne kadar sol varsa, komünist varsa alıp buraya geliyorlar neymiş, bizim önümüzü kesecekler. Siz bu milletin önünü kesemezsiniz. Kesemeyeceksiniz. Biz bu tesisleri yapacağız. Bu yolları yapacağız. Sizin gücünüz bunların önünü kesmeye yetmez. Yeter ki benim milletim burada dimdik ayakta dursun" dedi.