Abone Ol

Erdoğan: Biz bunların tekerine çomak soktuk..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, "Muhtarlar Toplantısı"nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde,  "Muhtarlar Toplantısı"nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye'deki gelişmelerle ilgili olarak, "DEAŞ terör örgütü bölgede hesabı olan herkesin kullandığı bir kukla... Bunların Esed'le çatışır gibi göründüğüne bakmayın bunlar Esed'le petrol ticareti yapıyor isimleri açıklandı. Görüntüleri var" dedi.

VİDEO HAZIRLANIYOR...

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

Hangi hizmet için yola çıkarsanız çıkın önce insanların gönlünü nasıl yapacağınızı planlamanız gerekiyor. Bizim öteden beri seçilmişlerin önemine yaptığımız vurgu belli, siz önemlisiniz. Seçilmişler önemlidir. Atanmışlar, sizden sonra gelir. Ama bunun kıymetini bilmeyenler var mı, var. Bürokratik oligarşi dediğimiz budur. Seçilmişler de farkında olmadan onları güçlendiriyor. Eğer sen böyle hareket edersen gelir bürokrat senin boynunda bozayı pişirir.

"RUSYA İLE BİRLİKTE HAREKET EDENLER VAR"

Türkiye'nin neresi bombalansın diye anket yapan Rusya ile birlikte hareket edenler var. Allah bu ülkeyi onların eline bırakmasın. Türkiye dünkü Türkiye değil. Türkiye istiklali ve istikbalini sahip çıkma iradesini her fırsatta ortaya koydu. Türkiye gibi meseleye kardeşlik ile yaklaşan bir iki ülke dışında herkes bölgede fırsat yakalama peşinde. Şuana kadar

"AB YARDIM YAPSA DA, YAPMASA DA..."

Avrupa Aylan'ın görüntülerinin ardından Avrupa güya bu mesele ile ilgilenmeye başladı. Bu mesele sadece kendi güvenliklerini koruma kaygısı ile yaklaşanlar karşısında biz insani duruşumuzu göstermeye devam edeceğiz.
Şu ana kadar biz 9 milyar doları zaten harcadık. AB 3 milyar avroluk o yardımı yapsa da yapmasa da biz kardeşlerimize o yardımı yapmayı sürdüreceğiz. Esed rejiminin eline öldürülen her masumun kanı bulaşmaktadır.

"ESED İLE IŞİD TİCARET YAPIYOR"

DEAŞ terör örgütü bölgede hesabı olan herkesin kullandığı bir kukla... Bunların Esed'le çatışır gibi göründüğüne bakmayın bunlar Esed'le petrol ticareti yapıyor isimleri açıklandı. Görüntüleri var.

"HAİNLER MABEDLERİMİZE EL UZATMAYA ÇALIŞIYOR"

Diyarbakır'da bu hainler yeniden mabedlerimize el uzatmaya çalışıyor. B eylem en önce Kürt kardeşlerimin tarihlerine, inançlarına yapılan saldırıdır. Bölücü terör örgütünün dili husumetin dilidir. Bin yıllık bu topraklardaki ortak tarihimizi yok etmeye çalışanların dilidir.

"PKK'YA OPERASYONLAR SÜRECEK"

Mahalleler birer birer terör örgütünden temizleniyor. Burada durmak yok hepsini bitirene kadar devam edilecek. Buradan Kürt kardeşlerime sesleniyorum bu devlet sizi yalnız bırakmayacak. Terör örgütü sizin inancınızı hedef alıyor. İnancınız namusunuzdur. Bu da bizim namusumuzdur.