Abone Ol

Erdoğan: Kılıçdaroğlu zavallısının asıl karın ağrısı...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun 'diktatör bozuntusu' sözleri için çok sert cevap verdi...

Erdoğan: Kılıçdaroğlu zavallısının asıl karın ağrısı...

İşte Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu için söylediği sözler

-Hakaret davalarından kazandığım tazminatlar artarak devam ediyor. Bazı insanlar vardır yüzüne tükürsen yağmur yağıyor der, bu da işte böyle birisi.
"Aslında bu zatın asıl karın ağrısını da ortaya dökerim ama inanın bana ben bu  konuları konuşmaktan hicap duyuyorum. Türkiye'nin bunca meselesi varken, çözüm  bekleyen bunca sorunu, birlik ve beraberlik içinde üzerine gidilmesi gereken  bunca sıkıntısı varken, bu namus ve şeref fukaraları için vakit harcamak bana zul  geliyor. Teröristleri savunanlardan birisi de bu değil mi? Onların arkasında  duran bu değil mi? Hangi namustan, hangi şereften bahsediyorsun sen."

"Söylediğiniz her sözün israf, yaptığınız her hamlenin enerji  kaybı olduğu, teneke gürültüsü kabilinden, boş konuşmanın dışında bir varlık  gösteremeyen, herhangi bir vasfı zaten olmayan birisine şimdi ne diyeyim ben?  Kendi geçmişinden utanan, terör örgütünü dahi şöyle kalpten gelen samimi buğuz  ile kınayamayan, partisi içindeki klikleri birbiriyle yarıştırmayı siyaset sanan  bu zavallıyı ademe mahkum ediyorum. Milletin zaten yok saydığı bu zatı ben niye  adam yerine koyayım ki? "

-Bir kasetle gelen bu değil mi?

-Bürokrat olmuş başına geldiği kurumu batırmış

-O hastanelerin hali neydi ilacımızı alamıyorduk. İlacımızı. Odalara girmek mümkün değildi.

-Hijyen yoktu. Bu memleket bizimle hijyeni öğrendi.

Anamuhalefeti temsil etme şerefini elde etmiş ama tek bir hayırlı sözü baki değil.

-Şimdi bunun herhangi bir eseri olmadığı için aklını ölçemiyoruz.

-Gaf üstüne gaf yapıyor. Allah onu ıslah etsin