Abone Ol

Erdoğan, İsrail derhal bu cinnet halinden çıkmalı dedi; Büyük Filistin Mitingine çağrı yaptı

AKP İstanbul İl Başkanlığı bugün Atatürk Havalimanı’nda “Büyük Filistin Mitingi” düzenleyecek. Mitinge Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile birlikte Cumhur İttifakı liderleri de katılacak

Erdoğan, İsrail derhal bu cinnet halinden çıkmalı dedi; Büyük Filistin Mitingine çağrı yaptı

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nda bugün düzenlenecek "Büyük Filistin Mitingi"ne çağrı yaptı. Erdoğan, X platformundan paylaştığı mesajda, "İsrail derhâl bu cinnet halinden çıkmalı ve saldırılarını durdurmalıdır" ifadelerini kullandı. 

AKP İstanbul İl Başkanlığı bugün Atatürk Havalimanı’nda “Büyük Filistin Mitingi” düzenleyecek. Mitinge Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile birlikte Cumhur İttifakı liderleri de katılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, X platformundan paylaştığı mesajla mitinge katılım çağrısı yaptı; "Tüm kardeşlerimi bugün, bu çağrılarımızı daha güçlü yapacağımız, İsrail zulmü karşısında Filistin halkının yanında olduğumuzu haykıracağımız Büyük Filistin Mitingi’ne, İstanbul Atatürk Havalimanı’na davet ediyorum" dedi. 

"İsrail derhâl bu cinnet halinden çıkmalı"

Erdoğan mesajında ayrıca İsrail'i bir kez daha hedef aldı. Gece boyu İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nde yoğunlaşan saldırılarını hatırlatan Erdoğan, şu ifadeleri kullandı: 

"Gazze’ye yönelik sürekli artan ve dün gece yoğunlaşan İsrail bombardımanları yine kadınları, çocukları, masum sivilleri hedef almış, yaşanan insani krizi derinleştirmiştir.

İsrail derhâl bu cinnet halinden çıkmalı ve saldırılarını durdurmalıdır"