Abone Ol

Erdoğan: İsrail Cumhurbaşkanı Herzog Türkiye'ye Gelebilir

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İsrail Cumhurbaşkanı Herzog'la yapmakta olduğumuz görüşmeler var. Belki Sayın Herzog'un Türkiye'ye ziyareti olabilir." dedi.

Erdoğan: İsrail Cumhurbaşkanı Herzog Türkiye'ye Gelebilir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vučić ile iki ülke arasında imzalanan anlaşmaların ardından düzenlenen ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bosna Hersek'in toprak bütünlüğüyle ilgili olarak, "Sırbistan'da yapılacak seçimin akabinde istiyoruz ki bu üçlü grubun liderlerini bir araya getirip toplantı yapalım ve bu toplantıyla özellikle Bosna-Hersek'in toprak bütünlüğünü sağlayabilmek için adımlar atalım" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Erdoğan, Doğu Akdeniz'deki yaşanan son gelişmeler sonrası İsrail Cumhurbaşkanı'nın Türkiye'ye bir ziyaret gerçekleştirebileceğini belirterek, "Sayın Herzog'la yapmakta olduğumuz görüşmeler var, belki Türkiye'ye bir ziyareti olabilir. Başbakan sayın Benet'in bu noktalarda olumlu bazı yaklaşımları var. Hedef olumlu yaklaşımlarla bir yere varmak" dedi.

AA