Abone Ol

Erdoğan İmamoğlu'nu Hedef Aldı: Sel Olunca Kafa Bulmaya Gitmedik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Giresun’da toplu açılış töreninde konuşuyor.

Erdoğan İmamoğlu'nu Hedef Aldı: Sel Olunca Kafa Bulmaya Gitmedik

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kar yağışı sırasında balıkçıya yemeğe gitmesine gönderme yaptı. "Sel felaketi oldu bakan arkadaşlarım ben hep birlikte Doğankent’te Dereli’deydik, balıkçıya gitmedik!" diyen Erdoğan, "Kar, bora, fırtına esiyor, hiç umurlarında değil" ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun'de Dereli-Doğankent Afet Konutları, İşyerleri ve Altyapı Yatırımları Açılış Töreni'ne katıldı. Burada vatandaşlara seslenen Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir ihalede yolsuzluk yapıldığı iddialarına değindi. Erdoğan ardından kentteki toplu açılış törenine katıldı.

Erdoğan'ın burada yaptığı konuşmada, İstanbul’da kar yağışı sürerken İBB Başkanı İmamoğlu’nun İngiltere’nin Ankara büyükelçisi ile Sarıyer’de bir balıkçıda yemek yemesiyle ilgili konuştu. Erdoğan, "Sel felaketi oldu bakan arkadaşlarım ve ben hep birlikte Doğankent'te, Dereli'deydik. Balıkçıya gitmedik. Vatandaşlarımızın yanına gittik. Onlarla beraber olduk, onlarla dertlendik. Ama birileri de bir yerlerde kafayı bulmaya gidiyor. Öbür tarafta kar bora fırtına esiyor. Hiç umurlarında değil. Bu belediye başkanlığını ben de yaptım. Hem de İstanbul'da. Kar, bora fırtına olacak; deprem olacak, sel olacak... Yok Bodrum'a git, yok şuraya buraya git, bizim kitabımızda o yok. Bizim kitabımızda halkınla beraber olacaksın" dedi