Abone Ol

Erdoğan Cuma namazına geç kaldı, ezan 15 dakika geç okundu!!!

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın cuma namazına gecikmesi üzerine Ağalar Camisi'nde ezan yaklaşık 15 dakika gecikmeyle 13.30'da okundu. Sarayköy'de 1968 yılında yapılan Ağalar Camii'ndeki namazı Denizli'den gelen imam Kazım Sevimli kıldırdı.

Erdoğan Cuma namazına geç kaldı, ezan 15 dakika geç okundu!!!

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın cuma namazına gecikmesi üzerine Ağalar Camisi'nde ezan yaklaşık 15 dakika gecikmeyle 13.30'da okundu. Sarayköy'de 1968 yılında yapılan Ağalar Camii'ndeki namazı Denizli'den gelen imam Kazım Sevimli kıldırdı. Namaz öncesi Ramazan ayının faziletleri konulu cuma vaazını ise Denizli Müftüsü Mehmet Köse verdi.

ERDOĞAN CUMA NAMAZI İÇİN ÇIKTI
Erdoğan, Denizli'de tatil yaptığı Umut Termal Resort SPA Otel'den saat 13.00 sıralarında çıktı. Başbakan, Vali Hasan Canpolat'ın makam otomobiliyle, Sarayköy merkezdeki Ağalar Camii'ne gitmek üzere otelden ayrılırken, 5 kilometre ileride, Hasköy'ün girişinde kendisini selamlamak için yola çıkan kadınları görünce durdu.

Başbakan kadınlarla sohbet ederken görüntü almak isteyen gazetecileri korumalar engellemeye çalıştı. Bunun üzerine kadınlardan biri gazetecilere, "Siz her zaman görüyorsunuz, biz hayatımızda ilk kez başbakan görüyoruz. Yeter artık çekmeyin de biz görelim" dedi. Daha sonra makam aracı, yaklaşık 150 metre gittikten sonra bu kez köy meydanında durdu. Başbakan'ın vatandaşları selamlaması ve kısa sohbetin ardından makam otomobili yeniden yola çıktı. Köy çıkışında bir köylüş, başbakanın aracına eliyle 'dur' işareti yaptı. Otomobiliu durdurup inen Başbakan Erdoğan, bu köylüyü yanına çağırdı. Köylü bu kez poşetindeki yaklaşık 1 kilogram cevizi , "Size taze ceviz ikram etmek istiyorum, iftarda yersiniz" diyerek Erdoğan'a verdi.

Yeniden hareket eden Başbakan Erdoğan'ın aracını takip eden gazetecilerin önü, korumalar tarafından kesildi, yol boyunca fazla yaklaşmalarına izin verilmedi.

CAMİDE BOMBA ARANDI
Başbakan Erdoğan'ın namaz kılacağı ve kaldığı otele 9 kilometre uzaklıktaki Ağalar Camii'nde geniş güvenlik önlemleri alındı. Bomba araması yapılan caminin iki minaresine çıkan korumalar sürekli çevreyi gözetledi.

Erdoğan'ın geleceği belli olunca içi temizlenen, bahçesindeki ağaçlar sulanan camiye cuma namazına gelen herkesin üzeri dedektörle arandı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Denizli Valisi Hasan Canpolat, Belediye Başkanı AKP'li Nihat Zeybekci, AKP milletvekilleri Mehmet Yüksel, Mehmet Salih Erdoğan ile camiye girerken, AKP Sarayköy İlçe Başkanı Ahmet Necati Özbaş ve yönetim kurulu üyeleri kendisine çiçek verdi. Avluda da bir anda Başbakan Erdoğan'a doğru yürüyen 45 yaşındaki Meryem Kavak adlı kadını korumalar engellemeye çalıştı. Korumalara, Meryem Kavak'ın gelmesine izin vermelerini isteyen Erdoğan, "Ne istiyorsun" diye sordu. Şimdiye kadar 55 çocuğa baktığını, çocuk bakıcısı olduğunu anlatan Kavak, başbakanı görünce çok duygulandığını, birşey istemediğini söyledi, ağlamaya başladı.

hurriyet.com.tr