Abone Ol

Erdoğan, Baykal ile görüştü, Kılıçdaroğlu yine hastane kapısından boş döndü

Medyafaresi.com özel haberi- Sözcü gazetesi yazarı Saygı Öztürk geçen pazar günü CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Baykal'ı hastanede ziyarete gittiğini ama kapıdan eli boş döndüğünü yazdı. Oysa Cumhurbaşkanı Erdoğan dün akşam gittiği GATA'da Baykal'ı ziyaret etti ve görüştü.

Erdoğan, Baykal ile görüştü, Kılıçdaroğlu yine hastane kapısından boş döndü

Medyafaresi.com özel haber-

Görünen o ki Deniz Baykal'ın Kemal Kılıçdaroğlu'na kırgınlığı devam ediyor. Bu hafta bu yorumu haklı kılan iki ilginç gelişme yaşandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün akşam TBMM Başkanı İsmail Kahraman ile birlikte GATA'ya gitti ve tedavi gören Baykal'ı ziyaret etti.

Baykal'ın Almanya'daki süreçte sağlığı daha bozulmuştu ve oğlunun açıklamasına göre bir enkaz şeklinde Türkiye'ye geri getirilmişti.

GATA'da tedavisi süren Baykal'ı geçen pazar günü de CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ziyaret etmek istemiş ancak görüşememiş. Bunu da Sözcü gazetesi yazarı Saygı Öztürk şöyle duyuruyordu:

“Almanya'da Baykal için uygulanan ziyaretçi alınmaması kuralı, şu anda bulunduğu hastanede de tam ve eksiksiz bir biçimde sürüyor.. Olsun. Yine de sevenleri göremeyeceklerini bile bile hastaneye gidiyor. Örneğin, Kılıçdaroğlu görüşemeyeceğini bilmesine rağmen Baykal'ın Almanya'da tedavi gördüğü hastaneye gitmişti.

Önceki pazar günü hastaneye gelenlerden birisi de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ydu. Kılıçdaroğlu, Almanya'da olduğu gibi yine Baykal'la görüşemedi. Bunun altından kimse başka bir anlam çıkarmasın.”

Saygı Öztürk'ün söylediği gibi bu Kılıçdaroğlu'nun ikinci denemesiydi ve yine hüsranla sonuçlanmıştı.

Almanya'daki tedavisi sürerken de hastaneye gitmiş ancak Baykal ile görüşemeden dönmüştü.

Kılıçdaroğlu'nun iki kez teşebbüs ettiği halde Baykal ile görüşememesi, ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hastane odasında Baykal'ı ziyaret etmesi Ankara'da farklı yorumlara yol açtı. CHP içinde de tartışmalara ve kulislere...

Baykal Kılıçdaroğlu ile görüşmek istemiyor mu?

Medyafaresi.com