Abone Ol

Erdoğan: 2023'te Ülkemizi Selamete Kavuşturacağız

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İl Danışma Toplantısı'nda açıklama yapıyor.

Erdoğan: 2023'te Ülkemizi Selamete Kavuşturacağız

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İl Danışma Toplantısı'nda açıklama yapıyor.

Erdoğan'ın açıklamalarının satır başları şöyle oldu:

Eskişehir teşkilatımızın kıymetli mensupları, sevgili genç kardeşlerim, sizleri en kalbi duygularımla hasretle, muhabbetle selamlıyorum. Salonlara sığmayan şu coşkunuz için şahsım adına teşekkür ediyorum. Rabbim muhabbetimizi, dayanışmamızı daim eylesin diliyorum. Eskişehir Genişletilmiş İl Danışma toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Eskişehir teşkilatımızda görev alan tüm kardeşlerimize sadakatleri için teşekkür ediyorum. Her zaman altını çizere söylüyorum; Biz bugünlere büyük ve güçlü Türkiye sevdasına gönül veren isimsiz kahramanların fedakarlıklarıyla geldik. Bugünlere yılın her günü, günün 24 saatini kendini bu davaya adayan kardeşlerimizin mücadelesiyle geldik. Bugünlere gece uykusunu bölerek partimizin başarısı için Mevla'ya el açan büyüklerimizin samimiyetiyle geldik. Hepsinden önemlisi biz bugünlere niyetimizi temiz tuttuğumuz, kibre, gurura nefsimizi kaptırmadığımız için geldik.

Bizim yolumuz Eskişehir'i fetheden büyük kumandan 2. Kılıçarslan'ın yoludur. Sevgili gençler bizim yolumuz abideleşen mücadeleleriyle işgalci Yunan'a kök söktüren Eskişehirli gazi ve şehitlerin yoludur. Kardeşlerim AK Partili kadrolar olarak uzun ince bu yolda tam 20 yıldır yürüyoruz. Hiç kimseyi dışlamadan 84 milyonun tamamını kucaklamaya çalışıyoruz, ayrımcılık bizde yok.

Gençler gördüğünüz gibi dimdik ayaktayız. Milletimizin kardeşliğini güçlendirmek dışında hiçbir amaç gütmedik, gütmüyoruz. Üzerini basa basa ifade etmek isterim ki dün olduğu gibi bugün de Türkiye'de istikrarın teminatı AK Parti ve Cumhur İttifakı'dır. Son 19 yılda karşılaştığımız nice badireyi atlattıysak, 2023 limanına da ülkemizi inşallah selametle kavuşturacağız.

Kardeşlerim, dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olma hedefimize eninde sonunda muhakkak ulaşacağız. Bu uğurda çalışmaya devam ediyoruz. Türk ekonomisini yatırım, üretim, istihdam sütunları üzerinde yükseltmek için gayret gösteriyoruz.