Abone Ol

Erdoğan 1955'te Yapılan Ankara Havaalanı İçin Biz Yaptık Dedi

Erdoğan, AKP grup toplantısında partisinin icraatlerini överken, 1955 yılında yapılan Esenboğa Havalimanı için “Ankara'daki havalimanını kim yaptı ya? Biz yaptık. Bundan önce böyle bir havalimanı Ankara'da var mıydı? Yoktu” dedi.

Erdoğan 1955'te Yapılan Ankara Havaalanı İçin Biz Yaptık Dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP grup toplantısında partisinin icraatlerini överken, 1955 yılında yapılan Esenboğa Havalimanı için “Ankara'daki havalimanını kim yaptı ya? Biz yaptık. Bundan önce böyle bir havalimanı Ankara'da var mıydı? Yoktu” dedi.

"Bunların gözleri var göymez, kulakları var duymaz, dilleri hakikati söylemez. Bunların kalpleri mühürlü" diyen Erdoğan şöyle devam etti:

"Marmaray'dan geçmedin mi? Git bir geç. Avrasya var oradan geç. Yavuz Sultan Selim Köprüsü oradan bir geç. Osman Gazi, otoyollar geçmedin mi? Elbette kullanmıştır.

Ankara'daki havalimanını kim yaptı ya? Biz yaptık. Bundan önce böyle bir havalimanı Ankara'da var mıydı? Yoktu. Çanakkale Havalimanı bizim eserimiz. Bunlar bizim eserimiz. Nissibi köprüsü bizim eserimiz ama onlar Doğu'ya falan gitmezler zaten, bunlar salon sosyetesi olduğu için oralara uzanamazlar. İzmir Milletvekilisin ya İstanbul-İzmir otobanından da mı geçmedin?"