Abone Ol

Erdal Sağlam: Gaye Erkan'ın seçim öncesi İyi Parti'ye gönderdiği CV kabul görmemiş

10haber yazarı Erdal Sağlam, Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın seçimlerden önce İyi Parti'ye CV gönderdiği ve partinin yaptığı araştırmalar sonucunda kabul görmediğini belirtti.

Erdal Sağlam: Gaye Erkan'ın seçim öncesi İyi Parti'ye gönderdiği CV kabul görmemiş

10haber yazarı Erdal Sağlam, Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın seçimlerden önce İyi Parti'ye CV gönderdiği ve partinin yaptığı araştırmalar sonucunda kabul görmediğini belirterek, "İyi Parti Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bilge Yılmaz'ın atama sonrası attığı tweet dikkat çekmişti. Yılmaz, BDDK Başkanlığı'na Şahap Kavcıoğlu'nun getirilmesini eleştirirken, yerine atanan Gaye Erkan'ı kastederek şunları söylemiş: TCMB atamasının da büyük hayal kırıklığı yaratacağını şimdiden not etmek isterim" ifadelerini kullandı.

Gaye Erkan'ın yılbaşından bu yana ABD'de kalmaya devam ettiğini kaydeden Sağlam, "Son gelişmeler üzerine Merkez Bankası koridorlarının sayısız söylenti hatta spekülasyon ile dolu olduğunu da söylememiz gerekiyor. Merkez Bankası çalışanlarının morallerinin çok bozuk olduğu da, temaslarımızda hemen göze çarpıyor" diye yazdı.


Yazının tamamı için tıklayın...