Abone Ol

Engin Altan Düzyatan'ın repliği gençliğin diline dolandı!

MEDYAFARESİ VİDEO- Engin Altan Düzyatan'ın, başrollerini Berrak Tüzünataç ile paylaştığı yeni filmi "Bir Avuç Deniz"deki sahne gençlerin yeni repliği oldu.

Engin Altan Düzyatan'ın repliği gençliğin diline dolandı!

Engin Altan Düzyatan'ın, başrolü Berrak Tüzünataç ile paylaştığı "Bir Avuç Deniz"de filmindeki 'ayrılık' sahnesi film gösterime girmeden gençliğin diline dolandı.

Kavga sahnesinin sonunda Düzyatan'ın sorduğu "Arabayı kullanabilecek misin?" sorusu, internet bloglarına göre gençler arasında sevgiliden ayrılmanın yeni sözü olarak görülmeye başlandı!

Fragmanda Zeynep Özder, sevgilisi rolündeki Engin Altan Düzyatan'ın ayrılık konusundaki kararsızlığı üzerine "Dilek git!, Dilek gitme! Ne bu? Git mi, gitme mi?" sorusuyla tepki veriyor.

Engin Altan Düzyatan'ın, bir süre sessiz kaldıktan sonra "Arabayı kullanabilecek misin?" diyerek verdiği yanıt, şimdiden "sevgiliden ayrılmanın yeni cümlesi" olarak anılmaya başlandı.

Çektiği reklam filmleriyle tanınan Leyla Yılmaz'ın hem senaryosuna hem de yönetmenliğine imza attığı sinema filminin fragmanı 300 sinema salonunda gösterilmeye başlandı.

"Hayat dümdüz giden bir rota mı? Sevgin için ne kadar ileri gidebilirsin? Bir avuç deniz gerçekten bir deniz midir?" gibi sorulara yanıt aranan film vizyona çıkmadan iddialı sevişme sahneleriyle gündeme geldi. Ancak yönetmen Yılmaz, filminin sevişme sahneleriyle ön plana çıkmasını istemediği için, fragmanda özellikle bu görüntülere yer vermedi.

Başrollerini, Engin Altan Düzyatan ile Berrak Tüzünataç'ın paylaştığı filmde; usta oyuncular Ayda Aksel, Can Gürzap'ın yanı sıra Zeynep Özder, Tuğrul Tülek, Ahu Yağtu gibi son dönemde parlayan isimler de rol alıyor.

İŞTE O SAHNE