Abone Ol

Engin Altan Düzyatan operasyonu kamera şakası sanmış!

Narkotik operasyonunda gözaltı ve sonrasında ilginç olaylar yaşanmış.

Engin Altan Düzyatan operasyonu kamera şakası sanmış!

NARKOTİK OPERASYONUNDA 15 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI!

SARP APAK VE ENGİN GÜNAYDIN'A TUTUKLAMA TALEBİ!

Akşam'dan Devrim Tosunoğlu ve Seda Kılıç'ın haberine göre; Magazin dünyasını sarsan uyuşturucu operasyonunda ilginç ayrıntılar. Dün adliyeye çıkan kişilerden Kenan İmirzalıoğlu, Nehir Erdoğan, Engin Altan Düzyatan, Özge Özpirinççi'nin aralarında bulunduğu 9 kişi talepsiz olarak serbest kalmıştı. Gözaltı ve sonrasında ise ilginç olaylar yaşanmış. İşte detaylar:

- Kenan İmirzalıoğlu, Nehir Erdoğan, Engin Altan Düzyatan, Ersin Korkut Özge Özprinççi, Murat Yıldırım-Burçin Terzioğlu serbest bırakıldı.  27 kişi tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Sarp Apak, Hakan Yılmaz, Gökçe Özyol, Engin Günaydın ve Mehmet Erdem'in de bulunduğu 12 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Yeşilçam'ın kötü adamı Eray Özbal'ın da aralarında bulunduğu 15 kişi tutuklandı.
- Uyuşturucu kullandığını kabul eden Engin Günaydın, nezarette panik atak kriz geçirdi. "Burada öleceğim" diyen oyuncuyu polisler sakinleştirdi.

KAMERA ŞAKASI SANMIŞ

- Engin Altan Düzyatan'ın, operasyonu kamera şakası sandığı ortaya çıktı. Düzyatan, yakalama kararı olan polislerin rol yaptığını zannetmiş.
- Ahmet Sağlam, uyuşturucuları, şoförlüğünü yaptığı Hakan Yılmaz araçtayken taşımış. Polislerin Yılmaz'ı tanımasından faydalanarak çevirmelerden kurtulmuş.

Devrim TOSUNOĞLU-SEDA KILIÇ / AKŞAM

Esrar değil, ceviz ve fındık istedim!

KENAN İMİRZALIOĞLU VE ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ -VİDEO-

ÜNLÜ İSİMLER ADLİ TIP'TA -FOTO GALERİ-

ÜNLÜLER ADLİYEYE SEVK EDİLDİ -VİDEO-

İŞTE ÜNLÜLERİN İFADESİ..

İŞTE O OPERASYONUN GÖRÜNTÜLERİ -VİDEO-

İŞTE GÖZALTINA ALINAN ÜNLÜLERİN İLK GÖRÜNTÜLERİ -FOTO GALERİ-

Kenan İmirzalıoğlu ve Engin Altan Düzyatan gözaltına alındı!

Gözaltındaki ünlü oyuncuların ilk görüntüleri