Abone Ol

En seksi ten rengi Eda Taşpınar rengi

Stiliyle gündemden düşmeyen Eda Taşpınar, şimdi de Avon için tasarladığı takı koleksiyonuyla konuşuluyor. 'Moda tutkuyla içinde yer aldığım bir alan' diyen Taşpınar’ın vazgeçilmezi ise dedesinin tasarladığı yüzük.

En seksi ten rengi Eda Taşpınar rengi

Vatan Gazetesi'nden Banu Duran'a konuşan Taşpınar en seksi ten rengi sorusuna ise çok çarpıcı bir cevap verdi. Taşpınar Banu Duran'ın "Esmer ten ile beyaz tenin cazibe anlamında farkı nedir? Esmer kadın daha mı seksi?" sorusuna "En seksi beyaz değildir. En seksi Eda Taşpınar rengidir." dedi.

EDA TAŞPINAR FOTOĞRAFLARI

İşte Eda Taşpınar röportajı

Takı koleksiyonunuzda hangi modeller var? Neye göre seçim yaptınız?

Avon için tasarladığım takıları, gündüzden geceye dek kullanılabilecek, klasiğe modern esintiler katan bir şekilde yorumladım. Trendleri yakından takip ediyorum. Bu sene takıda kendi içinde minimal, dışarıdan bakıldığında gösterişli duran ve sonucunda çarpıcı bir etki yaratan modeller ortaya çıkıyor. Renklerde ise daha doğala geçiş var; 24 ayar altın yerine pembe altın, metal yerine oksit renklere geçiş görülüyor. Taşlarda ise genelde doğal taşlar kullanılıyor. Ben de Avon kadınları için bu trendleri yorumluyorum. Kadınlar hazırladığım setleri ister tek tek, isterlerse hepsini bir arada kullanarak şıklıklarını zarafetle birleştirebilecek.

Takılarınızda hangi materyali kullanıyorsunuz?

Materyal kullanımı konusunda kendimi kısıtlamıyorum ancak eskiden takipçisi olduğumuz şatafatlı dönem artık sona erdi. Şimdi gücünü doğadan alan çizgileri daha çok tercih ediyorum. Takı tasarlarken genellikle doğadan ilham alıyorum.

Eda Taşpınar adı şu anda neyi ifade ediyor? Yani o şezlongta güneşlenen kadından nereye gelindi?

Eda Taşpınar markası doğallığı ve samimiyeti temsil ediyor aynı zamanda iddialı ancak mütevazılık arasındaki çizgide duruyor. İş kadını, sporcu, tasarımcı, deniz-güneş-bronzluk aşığı hepsi benim içinde yer almaktan keyif aldığım alanlar.

Aynaya bakın, göze çarpanı çıkarın

İlerde kendi markanızı yaratıp satış yapacak mısınız?

Moda benim vazgeçilmezim ve tutkuyla içinde yer aldığım bir alan. Bildiğiniz gibi Londra’da moda üzerine eğitimimi tamamladım. Kendi markam ile ilgili biraz daha yavaş hareket etmeyi ve çıkardığım ürünlerin sindirilmesini tercih ediyorum.

Davetlere giderken ne takıyorsunuz? Hiç çıkarmadığınız bir takı var mı?

Dedemin tasarımı olan yılan şeklindeki yüzüklerim vazgeçilmezim. Davetlere giderken benim gizli formülüm hazırlandıktan sonra aynaya bakın ve gözünüze ilk çarpanı çıkartın çünkü bu parça fazlalıktır.

En seksi ten rengi Eda Taşpınar rengidir

Esmer ten ile beyaz tenin cazibe anlamında farkı nedir? Esmer kadın daha mı seksi?

En seksi beyaz değildir. En seksi Eda Taşpınar rengidir.

Bir kaç güzellik tüyosu verseniz...

Benim formülüm çok basit: Sağlıklı beslenme, düzenli egzersiz ve doğal at kılı fırçası.

En büyük hayaliniz nedir?

En büyük hayalim kendi markamı yurtdışına açarak, farklı ülkelerde de ürünlerimin raflarda yer almasını sağlamak.

Size stil ikonu denmesi hoşunuza gidiyor mu?

Her insanın beğenilmesi hoşuna gider, benim de gidiyor. Yeni gelen jenerasyonda çok güzel kızlar var, onlara ilham verebilmek gurur verici.

Bu yaz bir kaçamak yapıp Yunan Adaları'na gideceğim

Bir kadını en seksi gösteren takı?

Bir kadını en seksi gösteren içindeki doğallığı dışarıya yansıtmasıdır. Bu yüzden her kadın için seçim farklı olacaktır ama sadelik her zaman tercihimdir.

Çanta tasarladınız, güneş yağı çıkardınız... Yeni planlarınız neler?

Benim için vazgeçilmez olan ayakkabı tasarımlarımı da kendi markam altında sevenlerimle paylaşıp satışa sunacağım. En önemlisi at kılı fırçası gibi gerçekten kullandığım, ürünleri kendi markam altında sevenlerim ile buluşturmak istiyorum.

Bu yaz nerede tatil yapacaksınız?

Bu yaz Bodrum ve Çeşme arasında olacağım ama arada kaçamak yapıp Yunan Adaları’na gideceğim.