Abone Ol

Öykü Serter: 20 yıldır ilk kez ödül alıyorum...

Televizyon Oscarlarının sahiplerini bulduğu 4. Kristal Fare Ödüllerinde, 2015'in en iyi sunucusu ödülünü Öykü Serter aldı. Ekranların sevilen ismi, halk oylamasıyla böyle bir ödülü almaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Öykü Serter: 20 yıldır ilk kez ödül alıyorum...

Öykü Serter... GALERİ

Kuzu Grup ana sponsorluğundaki 4. Kristal Fare Ödülleri gecesinin sunuculuğunu da üstlenen Öykü Serter, en iyi sunucu ödülünü halk oylaması sonucu kazandı.

Yıllardır hep en iyi olarak anıldığını ancak ilk defa ödül aldığını belirten Öykü Serter, oy veren herkese teşekkür etti.

Öykü Serter'e ödülünü medyafaresi.com kurucusu Kubilay Tümen verdi.

Öykü Serter 4. kez Kristal Fare Ödülünü almaktan duyduğu mutluluğu anlattı. En iyi sunucu dalındaki diğer adayları aldığı halk oylarıyla geride bırakan Öykü Serter, gecede hem sunucu olması, hem de ödül alması yönünden çok mutlu olduğunu belirtti.

Öykü Serter, radyo yılları dahil olmak üzere 20 yıldır sektörde olduğunu ama 4. Kristal Fare gecesinde aldığı en iyi sunucu ödülünün, kendisinin meslek hayatındaki ilk ödülü olduğunu söyledi.

Yıllardır hep ses getiren programlara imza attığını belirten Serter; ''Hep güçlü rakiplerim vardı, herkesin bir zamanı var, benim de zamanım bugünmüş.'' dedi.

Öykü Serter, aldığı ödülü için İşte Benim Stilim programının jürisine ve çalışma arkadaşlarına emekleri için teşekkür etti.