Abone Ol

En iri göğüslü Barbie, Ken'le buluştu

Kendini dev bir Barbie bebeğe dönüştürme konusunda kararlı olan ve bu yolda emin adımlarla ilerleyen 46 yaşındaki Lacey Wildd, "insan" Ken Justin Jedlica ile buluştu. Kahve içmek için Fort Lauderdale'de buluşan ikili yakında birlikte hazırlayacakları bir TV programı hakkında konuştu.

En iri göğüslü Barbie, Ken'le buluştu

Wildd ile Jeolica, E! kanalında yayınlanan Botched adlı programda birlikte ekrana çıkmışlardı. Altı çocuk annesi Lacey Wildd, bugüne kadar tam 36 kez estetik operasyon geçirdi. Göğüslerini büyütmek için tam 12 kez bıçak altına yatan Lacey Wildd, bunun yanı sıra yüzünden de defalarca operasyon geçirdi.

Macey Wildd'ın amacı "dev" bir Barbie bebeğe dönüşmek ve dünyanın en iri göğüslü kadını olarak anılmak. Justin Jedlica da estetik operasyon geçirme konusunda Wildd'dan geri kalmıyor.

34 yaşındaki Slovak asıllı Jedlica, bugüne kadar tam 140'a yakın kez estetik uygulama geçirdi. Onun amacı da ünlü oyuncak bebek Barbie'nin sevgilisi Ken'e olabildiğince benzemek. Jedlica ilk estetik operasyonunu henüz 17 yaşındayken geçirdi.

Bu oyuncak bebeğin yaratıcısı Ruth Handler'ın esin kaynağı ise Alman Bild Lili adlı oyuncak bebekti. Dünyada kız çocuklarının en çok ilgisini çeken oyuncak bebek olan Barbie 1959 yılında ABD'li Mattel firması tarafından üretildi. Barbie bebeğin bir dargın bir barışık romantik ilişki sürdürdüğü Ken ise ilk olarak 1961 yılında ortaya çıktı. Göğüslerini büyütmek için tam 12 kez bıçak altına yatan Lacey Wildd, bunun yanı sıra yüzünden de defalarca operasyon geçirdi.Lacey Wildd'ın amacı "dev" bir Barbie bebeğe dönüşmek ve dünyanın en iri göğüslü kadını olarak anılmak.