Abone Ol

En çok dinlenen şarkılar listesinde Ebru Yaşar'ın iki şarkısı da zirvede

Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar'ın Siyam ile düeti "Yoksun", haftanın en çok dinlenen şarkısı olarak zirvede yerini aldı. Haftanın en çok dinlenen sanatçıları listesinin 2. sırasında da Ebru Yaşar’ı görüyoruz. Ünlü sanatçı Burak Bulut ile düet yaptığı “Kehribar” ile zirvede kendisi ile yarışıyor.

En çok dinlenen şarkılar listesinde Ebru Yaşar'ın iki şarkısı da zirvede

Birbirinden ünlü şarkıcılar tarafından seslendirilen parçalar milyonlarca müziksever tarafından büyük bir ilgiyle dinleniyor. Peki, en çok dinlenen şarkılar hangileri?

İLK 2 SIRADA EBRU YAŞAR

Müzikseverlerin büyük ilgi gösterdiği haftanın en popüler şarkıları belli oldu.

Ebru Yaşar'ın Siyam ile düeti "Yoksun", listenin zirvesinde yer alıyor. Haftanın en çok dinlenen sanatçıları listesinin 2. sırasında da Ebru Yaşar’ı görüyoruz. Ünlü sanatçı Burak Bulut ile düet yaptığı “Kehribar” ile zirvede kendisi ile yarışıyor.

Ayrıca, müzik sektörünün öncülerinden Ebru Yaşar'ın Siyam ile seslendirdiği 'Yoksun' adlı düet Cardi B ve Miley Cyrus gibi dünya starlarını da geride bırakarak Youtube Music Charts listelerine giren tek Türk şarkı olmuş ve dünya listelerinde 23. sıraya yükselmişti. 

500 MİLYON DİNLEME

Ebru Yaşar, son bir yılda YouTube'da 300 milyon, tüm dijital mecralarda ise 500 milyon dinlemeyi aşan bir performans sergiledi. 

İşte Kral Pop, Spotify ve YouTube'da en çok dinlenen şarkılar:

1. Ebru Yaşar & Siyam - Yoksun

2. Ebru Yaşar & Burak Bulut - Kehribar

3. AMO & 988 - Yüreğim Ağlar

4. Zerrin Özer - Basit Numaralar

5. Simge Sağın & KÖFN - Yakışıklı