Abone Ol

Emre Arslan'ın yeni şarkısı Ah Bir Kedi Olsam ile mamasız dostumuz kalmasın!

Geçtiğimiz günlerde ‘Ah Bir Kedi Olsam’ şarkısı ile müzikseverlerle ilk buluşmasını gerçekleştiren Emre Arslan, ön ayak olduğu sosyal sorumluluk hareketiyle de gönülleri fethetmeye başladı.

Emre Arslan'ın yeni şarkısı Ah Bir Kedi Olsam ile mamasız dostumuz kalmasın

İzlenme sayısı ile doğru orantılı artacak şekilde Yedikule Hayvan Barınağı’na mama bağışının gerçekleştirileceği klip daha ilk günlerinde 50.000 izlenmeyi yakalayarak başarının habercisi oldu.

Ada Müzik etiketiyle çıkan ilk single çalışması ‘Deneme 1-ki’yi Temmuz ayı itibariyle dinleyicisiyle tanıştıran Emre Arslan ilk klip çalışmasını aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesine dönüştürdüğü ‘Ah Bir Kedi Olsam’ şarkısına yaptı.

İlk tepkilerin beklediğinden çok daha iyi olduğunu belirten Emre, hem bu ilk heyecanını paylaşmak hem de başlattığı iyilik hareketini desteklemek için tüm müzik/hayvanseverleri şarkıyı dinlemeye davet ediyor.

Emre Arslan - Ah Bir Kedi Olsam



Sözü ve müziği kendine ait şarkı için “Bazen sadece bir ‘miyav’ demek bile yeterli olur aradığının aşk olduğunu anlatmak için” diyen Emre, şarkıdaki kedi olmak isteyen adamı da gülümseyerek anlatıyor. Single içinde yer alan diğer parçası ‘Bu Kalp Seninle’ ile de söyleyecek daha çok sözü olduğunu gösteriyor.

Müzik prodüktörlüğünü ve düzenlemelerini Volkan Başaran’ın yaptığı, Erekli Stüdyoları’nda kaydedilen şarkıların masteringi de Cem Büyükuzun tarafından yapılmış. Zengin bir enstrüman yelpazesine sahip olan single için Hasan Gözetlik, Cengiz Tural, Volkan Hürsever ve Cengiz Ercümer stüdyoya giren müzisyenlerden yalnızca birkaç tanesi.

Kendi deyimiyle şarkısının kahramanına ve onun barınaklarda yaşayan arkadaşlarına küçük de olsa bir faydası dokunsun isteyen Emre, bunun için Nestle’nin kapısını çalmış. Böylece, “Ah Bir Kedi Olsam” klibi, YouTube üzerinden izlenip paylaşıldıkça, Nestle Purina’nın sponsorluğunda, İstanbul Yedikule Hayvan Barınağı’na her 10.000 izlenme için 10 kg, toplamda da 5 tona kadar varabilecek mama yardımı yapılacak, mama kapları hep beraber doldurulacak.