Abone Ol

Emrah sonunda isyan etti! Bu saçma bir suçlama...

Emrah, oğlu Tayfun'un sözleriyle ilgili konuşmazken, annesi Ebru Çolak'ın oğlunu kullanarak maddi çıkar sağlamaya çalıştığı iddiası güçleniyor.

Emrah sonunda isyan etti! Bu saçma bir suçlama...

EMRAH’IN OĞLUNDAN ŞOK AÇIKLAMALAR-

Sabah’ta yer alan habere göre; şarkıcı Emrah Erdoğan; oğlu Tayfun Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde yaptığı "Babam beni notere götürdü ve bir daha ondan para almamam için kağıt imzalattı" açıklamasıyla ilgili sessizliğini koruyor. Emrah bu konuyla ilgili Twitter’a sadece birkaç cümle yazmakla yetindi: "En sevdiğim özelliğim; böyle saçma suçlamalara cevap verme ihtiyacı duymamam. Bazı kendini gazeteci sananların seviyesi bellidir. Onlarla muhatap olmam imkansız."

ANNESİNE HAPİS VE PARA CEZASI

Bu arada ünlü şarkıcı, bu haberlerin üzerine avukatını aradı ve ondan bu suçlamalarla ilgili ihtiyati tedbir kararı çıkarmasını söyledi. Sanatçı, bu tedbir kararını yakında bütün gazetelere yollayacak. Öte yandan Erol Evcil ve Hüseyin Kayapalı’nın kara para aklama davasında sanıklar arasında bulunan Tayfun Erdoğan’ın annesi Ebru Çolak ise; altı yıl sekiz ay hapis ve 1 milyon 250 bin lira para cezasına çarptırıldı. Bu karar, Çolak’ın oğlunu kullanarak Erdoğan’dan maddi çıkar sağlamaya çalıştığını akıllara getiriyor.