Abone Ol

Emine Ün'ün yeni sevgilisine Emre Kınay ne dedi?

Emine Ün'ün yeni sevgilisi Tolga Karakaş'la ilgili sorulara Emre Kınay açıklamalarda bulundu.

Emine Ün'ün yeni sevgilisine Emre Kınay ne dedi?

Emine Ün’ün yeni sevgilisi Tolga Karakaş’la ilgili sorulara Emre Kınay, "Eski günler geçti. Kimseye kızgın değilim. Allah annesini kızıma bağışlasın" diye cevap verdi
Geçtiğimiz günlerde beyin toplardamarı tıkandığı için tedavi altına alınan Emine Ün ile eski eşi Emre Kınay arasındaki buzlar kısmen de olsa eridi. Zira Emine Ün’ün evli oldukları dönemden tanıdığı ve birlikte tatil yaptıkları Tolga Karakaş ile boşandıktan hemen sonra ilişki yaşaması ikili arasında gerginliğe neden olmuştu.

HAYATINA SAYGI DUYUYORUM
Eski eşinin rahatsızlandığını öğrenen Emre Kınay, kızı Duru’yu da yanına alarak soluğu Ankara’da aldı. Kızıyla birlikte hastaneye giden Kınay, Duru’yu annesinin yanında bırakarak onu hastane dışında bekledi. Eski eşinin sevgilisi Tolga Karakaş ile bir araya gelmekten kaçınan Kınay, konu ile ilgili sorulan sorulara "Eski günler geride kaldı. Kimseye kızgın ya da küs değilim. Allah annesini kızıma bağışlasın! Şimdi odaklandığım tek şey kızımın ve annesinin sağlığı... Başka bir şey beni ilgilendirmiyor. Kızımın annesine ihtiyacı var. Herkesin hayatına saygı duyuyorum. Emine, müthiş bir annedir. Benim içinde önemli olan tek şey bu" yanıtını verdi.

GÜNAYDIN

Emine Ün’ün klibini izlemek için tıklayın

Emine Ün’ün fotoğrafları için tıklayın .

Emine Ün felç geçirdi tıklayın