Abone Ol

Emine Bulut cinayeti sonrası Mustafa Karataş'ın videosuna büyük tepki!

Emine Bulut cinayetiyle ilgili sosyal medyada yapılan paylaşımlar arasında, ünlü ilahiyatçı Prof.Dr. Mustafa Karataş'ın videosu tepki topladı.

Emine Bulut cinayeti sonrası Mustafa Karataş'ın videosuna büyük tepki!

Kırıkkale'de eski kocası tarafından küçük kızının gözleri önünde vahşice öldürülülen Emine Bulut sosyal medyada da görülmemiş bir yankı uyandırdı. Tüm kullanıcılar #EmineBulut etiketi altında kadına şiddete lanetler okudu.

Kadına yönelik şiddeti konu alan paylaşımlar arasında yayınlanan bir video çok konuşuldu. Show Tv'de ünlü ilahiyatçı Mustafa Karataş'ın programına bağlanarak şiddet gördüğünü söyleyen kadınla Karataş'ın arasında geçen diyalog büyük tepki topladı.

6 yıllık evliliğinde eşinden sürekli şiddet gördüğünü söyleyen 25 yaşındaki kadın şöyle devam ediyor:

"Defalarca boşanma kararı aldık. Evliliğim sürekli bir tartışma üzerine. Sürekli annemlere gidip geliyorum. Kızımdan dolayı eşimden boşanmıyorum."

Mustafa Karataş "Annenlere niye gidiyorsun?" diye sorunca telefondaki kadın "Kızdığım zaman annemlere gidiyorum. Eşim bana bir daha şiddet uygulamayacağını söylüyor. Tekrar şiddet gösteriyor. 6 aylık bebeğimi şiddetten dolayı kaybettim" diyor.

Karataş'ın şiddet gördüğünü söyleyen kadına cevabı ise şöyle oluyor:

"Oyun oynuyorsunuz. Evcilik oynuyorsunuz. İkinizde evliliği anlamamışsınız. Ne annenin evine gidiyorsun ikide bir? Ne işin var? Annende de suç var. Ben olsam annenin yerinde bir daha geleceksen gelme git. Kocanın yeri senin evin orası."

Karataş'ın bu sözleri tepkilere neden oldu.

MUSTAFA KARATAŞ'TAN CEVAP GELDİ

Mustafa Karataş paylaşılan bu videoyla ilgili bir açıklama yaptı. Karataş bahsi geçen videoya 30 Haziran 2015'te kes-yapıştır yöntemi uygulandığını belirterek, bu yüzden savcılığın videoyla ilgili şikayeti reddettiğini söyledi.

Emine Bulut cinayeti sonrası Mustafa Karataş'ın videosuna büyük tepki! - Resim: 1