Abone Ol

Emina Jahovic'ten Sadettin Saran haberlerine emojili yanıt

Mustafa Sandal ile boşandıktan sonra Sadettin Saran ile aşk yaşamaya başlayan Emina Jahovic bu aşkı sürdüremedi. İddialara göre Sadettin Saran ve Emina Jahovic aşkını evlilik konusu bitirdi. Emina Jahovic sosyal medya hesabından bu iddialara yanıt verdi.

Emina Jahovic'ten Sadettin Saran haberlerine emojili yanıt

Şarkıcı Mustafa Sandal ile boşandıktan sonra özel hayatıyla daha fazla gündeme gelmeye başlayan Emina Jahovic’in adı iş adamı Sadettin Saran’la aşk yaşadığı haberleriyle gündeme gelmişti.

Bu ilişkiyi bir süre gözlerden uzakta yaşayan ve sonrasında el ele muhabirlerin karşısına çıkan ikili hakkında geçtiğimiz gün ayrıldıkları yönünde bir haber yapıldı.

Jahovic, ayrılık haberine ait gazete kupürünün fotoğrafını hesabından paylaşarak bunun üzerine kahkaha emojileri koydu ve net bir şekilde olmasa da haberleri yalanladı. Jahovic’in bu yalanlama dışında yaptığı diğer bir paylaşım ise son derece çarpıcıydı.

Özellikle sosyal medya hesaplarından sürekli mutlu kareler paylaşan ünlülere gönderme yapan Emina Jahovic takipçileriyle bir gerçeği paylaştı ve şu satırları yazdı:

Emina Jahovic'ten Sadettin Saran haberlerine emojili yanıt - Resim: 1

“Instagram’ın seni aldatmasına izin verme. Onlar sadece çok sayıda arkadaşı olan ancak yalnızca birkaç beğenisi bulunan insanlar.

100’den fazla kişi tarafından beğenilen ancak bir o kadar da yalnız olan insanlar. Beraber çok mutlu görünen çiftler, cehennem kadar mutsuzlar. Kendilerinin ve diğerlerinin önemli resimlerini paylaşmayan ancak güzel, sevgi dolu bir ilişki içinde olan insanlar…

Birbirlerini çok iyi tanıyan ama yabancı olarak görünen insanlar. Borçları gırtlağa kadar gelmiş olan insanlar, ancak instagram yaşamını cömertçe yaşıyorlar. Unutma, bu gerçek hayat değil.”