Abone Ol

Emily In Paris”in yıldızı Lily Collins Dizisini Sex and the City’yle Karşılaştırdı

Son zamanların popüler dizisi "Emily In Paris"in yıldızı Lily Collins, rol aldığı diziyi 90'lı yıllarda yayınlanan "Sex and the City" ile karşılaştırdı.

Emily In Paris”in yıldızı Lily Collins Dizisini Sex and the City’yle Karşılaştırdı

Şarkıcı Phil Collins’ın kızı olan aktris Lily Collins, başrolünde yer aldığı “Emily In Paris” dizisiyle 1998-2004 yılları arasında yayınlanan “Sex and the City” dizisi arasında gördüğü farkları sıraladı.


Kendisinin canlandırdığı başrol karakterin daha modern olduğunu savunan Collins, tipik bir romantik komedi çekmediklerini ve Emily’nin daha çok kariyerine, arkadaşlarına, seyahat etmeye ve öğrenmeye odaklandığını açıkladı.

Sex and the City…
Harper’s Bazaar dergisine kapak olan ve röportaj veren Collins, “Emily in Paris”in romantik komediden fazlası olduğunu söylerken “Dizide romantizm olduğu doğru ama ‘Sex and the City’nin aksine baş karakterlerinin sürekli bir erkek arayışı içinde yaşadığı bir dizi değil” dedi.

Netflix’te üçüncü sezonu yayınlanan “Emily in Paris” dizisi, Fransa’nın Paris şehrindeki bir reklam ajansında çalışmaya giden ABD'li bir kadının yaşadıklarını anlatıyor.