Abone Ol

Elveda Derken dizisi gerçek oldu!!! Evli ve iki çocuklu kadın eşini neden terketti?

GENÇ bir kadının beynindeki tümör nedeniyle. eşini ve kızlarını terk etmesinin anlatıldığı, başrollerini Ece Uslu ile Sinan Sümer'in oynadığı Kanal D televizyonundaki 'Elveda derken' dizisi, Denizli'de gerçek oldu.

Elveda Derken dizisi gerçek oldu!!! Evli ve iki çocuklu kadın eşini neden...

Muhasebeci Neşe Erdoğan, 'Beynimde ur var' diye not bırakıp eşini ve 2 çocuğunu terk etti.
      Bir şirkette ön muhasebe elamanı olarak çalışan Neşe Erdoğan, beynindeki tümör nedeniyle 2 kızı ve 14 yıllık öğretmen eşini terk etti. Neşe Erdoğan, eşi ve kızları için bıraktığı notta beyninde kötü huylu tümör olduğunu, ameliyatla bile sağlığına kavuşamayacağını öğrendiğini, o nedenle ailesinin üzmemek için evi terk ettiğini yazdı.
      Anafartalar Lisesi'nde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olan 38 yaşındaki Hasan Ali Erdoğan, eşi Neşe Erdoğan ile 14 yıl önce evlendi. Çiftin evliliğinden 'Betül' ve 'Büşra' adını verdikleri iki kızları oldu. Çiftin aralarında sorun yokken Neşe Erdoğan, 26 Temmuz Perşembe sabahı eczaneye gideceğini söyleyerek evden ayrıldı ve bir daha dönmedi. Öğretmen Hasan Ali Erdoğan, evde eşinin el yazısıyla yazdığı 'Beynimde kötü huylu tümör var. Ameliyat olsam dahi çaresi yok. Kızlarımı ve seni üzmek istemiyorum. Bundan sonraki hayatımı yalnız yaşamak istiyorum' yazılı not buldu.
      Eşini gidebileceği her yerde arayan Erdoğan, izine rastlayamadı. Eşinin bulunması için polis ve cumhuriyet savcılığına başvuran Hasan Ali Erdoğan, 12 ve 13 yaşındaki kızlarının sürekli ağladığını belirterek, "Eşim hasta olup- olmadığı konusunda bana hiçbir şey söylemedi. Hangi doktora ya da hastaneye gitti onu da bilmiyorum. Böyle bir şey varsa dahi, doktorun bize de bilgi vermesi gerekir. Eşimin eve dönmesini istiyorum. Tedavisi için ne gerekiyorsa yaparız. Anneleri ortadan kaybolunca kızlarımızın psikolojileri bozuldu. Çalışmak istemiyorsa evde otursun, kızlarımızın ve benim halim ne olacak'' diye konuştu.
      Öğretmen Hası Ali Erdoğan, eşini görenlerin ya da yerini bilenlerin polisi aramasını istedi.