Abone Ol

"Elimde ahlakdışı deliller var!!!" Cem Hakko'dan eşi Betina Hakko'ya şok suçlamalar!!!

Sosyeteyi sarsan aşk skandalında yeni gelişmeler var. Musevi cemaatinin en güzel kızı Ronit Gülcan ile lişkisi ortaya çıkan Cem Bey, 23 yıllık eşini ihanetle suçladı!

"Elimde ahlakdışı deliller var!!!" Cem Hakko'dan eşi Betina Hakko'ya şok...

Eşi Bettina Hakko'ya boşanma davası açan Cem Hakko, dilekçesinde 23 yıllık eşini 'sadakatsiz'likle suçlayarak elinde ahlak dışı delillerin bulunduğunu iddia etmişti. Sadakatsizlik ithamına cevap veren Bettina Hakko'nun avukatı İhsan Coşkun, 'Bettina Hakko, bugün Türkiye'nin neresine giderse gitsin mutlaka tanınır. Böyle bir ilişkisi olsa şimdiye kadar görüntülenmemesi mümkün değildi. Ellerinde delil yok. İddiaları bir temele dayanmıyor. Ellerinde delil olsaydı, anlaşmayı etkileyeceği için bize söylerlerdi. Çünkü Cem Bey'in Ronit Gülcan'la olan ilişkisini anlaşmanın seyrini etkileyeceği için gündeme getirmiştik. Zaten, çift 3 ay önce boşanmaya karar vermişti. Prensip olarak çocukların zarar görmemesi için bu davayı anlaşmaya vardıktan sonra açacaktık. Fakat Cem Bey bu anlaşmaya uymadı. Ronit Gülcan ile yakalandıktan sonra alelacele davayı açtı. Ayrıca, Bettina Hanım'la adı anılan Serdar Cümbüş, Hakko Ailesi'nin sadece arkadaşıdır' diye konuştu.

Vakko'nun ilk 6 aylık zararı 1.4 milyon YTL

Vakko Tekstil ve Hazır Giyim Sanayi İşletmeleri A.Ş., Borsa'ya gönderdiği yazıyla yılın ilk 6 ayında 1.4 milyon YTL net zarar açıkladı. Şirketin geçen yılın aynı dönemindeki net zararı 1 milyon 661 bin 226 YTL olarak gerçekleşmişti.

Nurbanu GÜNEY/MAGAZİN