Abone Ol

"Elhamdulillah Müslümanım" Ziynet Sali Hristiyan olduğu iddialarına cevap verdi.

Davetli olduğu iftar yemeğinde Erol Köse'nin, kendisine Hristiyan olduğu için tepki gösterdiği iddiasına Ziynet Sali KKTC'li Müslüman bir ailenin çocuğuyum diyerek cevap verdi.

"Elhamdulillah Müslümanım" Ziynet Sali Hristiyan olduğu iddialarına cevap...

Bir gazetede, davetli olduğu iftar yemeğinde karşılaştığı prodüktör Erol Köse'nin, kendisine Hıristiyan olduğu için tepki gösterdiği iddiasını yanıtlayan ünlü şarkıcı Ziynet Sali, olayın farklı yaşandığını, kendisinin de KKTC'li Müslüman bir ailenin çocuğu olduğunu söyledi.


İddiaya gore,Erol Köse, Ziyet Sali'yi iftar yemeğinde görmüş ve Can Tanrıyar'a  "Bu kadının bu sofrada ne işi var " diyerek tepki göstermişti. Bu iddiayı cevaplayan Ziynet Sali, olaydan büyük üzüntü duyduğunu belirterek :"Can Tanrıyar'ın verdiği iftar yemeğinde birçok sanatçı arkadaşımız ve Erol Köse de vardı.  Bir ara beni göstererek, "Aramızda gayrımüslim arkadaşlarımız da var" şeklinde bir ifade kullandığı doğrudur.Ben de kendisine, Grek müziği söylediğim için böyle bir yargıya sahip olacabileceğini,  ancak KKTC'li Müslüman bir ailenin çocuğu olarak,  Elhamdulillah Müslüman. olduğumu belirttim.Olay bundan ibarettir.


Ayrıca bildiğiniz gib,yüce dinimiz herkesi kucaklar, iftar sorfası herkese ve tüm din mensuplarına açıktır ve Hıristiyan olmak suç değildir. Bu vesileyle, kendi isteğim dışında böyle bir haberle gündeme geldiğim için tüm Hıristiyan vatandaşlarımızdan,- eğer incittiysek- özür diliyor, Müslüman aleminin de mübarek Ramazan Ayı'nı bir kez daha kutluyorum" şeklinde konuştu.