Abone Ol

Elçin Sangu'nun tahammül edemediği erkek tipi

Kiralık Aşk'ın Defne'si Elçin Sangu hakkında bilinmeyenler.. 17 Maddede Kiralık Aşk'ın Defne'si Elçin Sangu!

Elçin Sangu'nun tahammül edemediği erkek tipi

Televizyon kanalları yaz ayları için hazırladıkları dizileri bir bir piyasaya sürerken Star TV şimdiden hedefi 12'den vurmuşa benziyor. Kiralık Aşk yayın hayatına 19 Haziran Cuma günü başlamasına rağmen Total'de 2. sırayı kaparak reyting yarışına iddialı bir giriş yaptı. Bunda hiç şüphesiz en önemli faktör Elçin Sangu. 2010 yılında başlayan oyunculuk kariyeriyle büyük bir ilgi odağı haline dönüşen Elçin Sangu şu sıralarda sosyal medyada en ateşli hayran kitlelerinden birine sahip. Öyle ki "Sizce bu yaz hangi dizinin güzeli ekranlara damga vuracak?" anketimizde yer almayan Elçin Sangu için hayran kitlesi isyan bayrağı açtı. Biz de madem öyle diyerek kendisine özel bir sayfa açalım ve henüz tanımayanlar için Elçin Sangu'nun ilginç kariyer hikayesini anlatalım dedik.

11 Temmuz 1985'te İstanbul'da doğan Elçin Sangu, bir Yengeç kadını. Üniversite eğitimini Mersin Üniversitesi Opera bölümünde alan Elçin Sangu 2006'da Yeditepe Üniversitesinde Güzel Sanatlar bölümünde eğitimine devam etti. Müziğe olan ilgisi bu eğitimini yarıda bırakmasına sebep olan Sangu, Sahne Tozu Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi alıp tiyatroya adım attı.İzmir'de yer aldığı bir tiyatro oyununun ardından şu anki menajeriyle tanışıp onun yönlendirmesiyle bir anda dizi oyunculuğuna adım atan Sangu, bu fırsatı nasıl değerlendirdiğini şöyle anlatıyor;

"Çocukluğumdan bu yana sahne sanatlarına dair işler yapmak istiyordum. Opera mezunuyum. İzmir’de tiyatro yaparken tesadüf eseri kendimi bir anda 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinde önemli bir rolde buldum. Üstelik başlangıç için inanılmaz bir tecrübe niteliğinde olan ‘kötü karakteri’ deneyimledim." 2010 yılında Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisindeki Jale rolüyle adım attığı dizi oyunculuğu kariyeri, Sangu'nun tiyatro ve operayı ikinci plana atmasına sebep oldu. Sangu bu tercihini de şu sözlerle anlatıyor; "Tiyatro ve opera çok zor. Türkiye’de devam ettirmek çok zor olacaktı ve karşıma yapmak istediğim başka bir şey çıkınca fırsatı kaçırmak istemedim. Opera mı oyunculuk mu deyince oyunculuk ağır bastı."Öyle Bir Geçer Zaman Ki'den sonra 2012'de Aşk Kaç Beden Giyer adlı projeyle ekranlarda yer alan Sangu, aynı zamanda televizyon reklamlarında da yüzünü göstermeye başladı. Sangu, 2013'te Bir Aşk Hikayesi adlı dizide rol aldı. 2014 yılı Elçin Sangu'nun kariyerinde önemli bir sıçrama noktası oldu. Kurt Seyit ve Şura'da Güzide karakterini canlandıran Sangu, buradaki performansıyla büyük övgü aldı.Kurt Seyit ve Şura'nın beklenenden daha önce gelen finalinin ardından Sevdam Alabora dizisi Sangu'nun 2014'teki bir başka durağı oldu.2015 yılında ise Elçin Sangu, Kiralık Aşk dizisiyle ekranlardaki iddialı varlığını sürdürmeye devam ediyor. Oldukça tutkulu bir hayran kitlesine sahip olan Elçin Sangu, şu sıralarda sosyal medyadan kendisine gelen büyük destekle dizi oyuncuları arasında hızlı yükselişini sürdürüyor.

Sangu, gördüğü yoğun ilgiye karşı HTMagazin'e verdiği röportajda şu kelimeleri kullanıyor; "Hiçbir zaman çok ünlü olayım çok popüler olayım demedim. İnsanların benim için “Çok iyi oyuncudur. Çok iyi insandır” demeleri benim için yeterli. Bana “Çok güzelsin” deseler o kadar sevinmem ama işimle ilgili söylenenler beni motive ediyor. Zaten iltifat alamıyorum. Biri güzel bir şey söylediğinde ne diyeceğimi bilemiyorum." Sangu ilişkiler için şu yorumda bulunuyor; "Aldatılmak ve kandırılmakla ilgili zaafım var. Birinin beni kandırmaya çalıştığını hissettiğim anda büyü bozuluyor. Büyüsü bozuluyor ve o kişi benim için anlamını kaybediyor." 1.69 m boyundaki Sangu, 60 kilo ve açık kahverengi gözlere sahip.

Sangu'nun en dikkat çeken özelliği doğal kızıl renkte olan saçları.Gizem Kaboğlu'na verdiği bir röportajda yıllar içerisindeki gelişimini anlatan Sangu, çocukluğunu şu kelimelerle tarif ediyor; "Darwin’in evrim teorisine kanıt olarak derecede çirkin ve yaramaz bir çocuktum. “Evlat olsa sevilmez” derken bir anda kuğuya dönüştüm. Tam bir çirkin ördek yavrusu hikayesi benimki."

Erkekler hakkında ise şu yorumu yapıyor Sangu; "Sinek kaydı tıraş da uzun sakal da sevmem. Hatta bıyıktan da hoşlanmam ama kirli sakalı seviyorum. Boxerı görünecek sekilde pantolon giyen erkeklere sonsuz karşıyım. En yakışıklı erkek olsa, gömlekten atlet izini gördüğüm an tüm karizma biter." Elçin Sangu'nun özel hayatıyla ilgili ise üstü kapalı yaptığı yorum şu şekilde; "Zeki olmayan erkeğe tahammülüm yok. Şimdi hayatımda olan kişi gördüğüm en zeki erkeklerden biri."

Star TV’nin yeni dizisi Kiralık Aşk’ın başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci ve Sinem Öztürk’ün paylaşıyor.. Dizinin hikayesinde tam her şey bitti dediği anda kapısını çalan mucizeye hayır diyemeyen Defne, 6 aylık bir aşk oyunu teklifini kabul ediyor. Buna göre, ülkenin en başarılı iş adamlarından birini kendisine aşık etmek zorundadır. Bu yoldaki en büyük yardımcısı ise gerçekten aşık olduğu adamdır. Bu korkunç karmaşa, çılgın bir aşk üçgenine dönüşür.